-

Originally Posted by
*Bozkurt
Dayu ben altıns1 takip ediyorum
Bugün 26.08 den baya bi malı piyasaya kitlediler.
Sanırsam altını bi süre yataya alırlar
Zaten ons da 2488 gördükten sonra biraz gevşedi
Altına bugün basmışlar, tabii biz dünkü kitleme hareketinden şüphelenmiştik,
Neyise fazla bi düşüş gelmez muhtemelen yatay takılır bi süre
Tabii biz daytradeci olduğumuz için her hareketi fırsata çevirmek için mücadele ederek paraları katlamaya çalışıyoruz 
Endekis vob flat devam, henüz netlik bir kazanç fırsatı göremiyorum
-
Aslında daytradecilik işi iş değil, şöyle usak gibi bi hisseyi zamanında alsak köşeyi çok kolay dönerdik, bugün 11.tavanını yaptı
Şöyle bir hisseye denk gelemedik mınakoyu 
Way bee
-
Bugün endekis vob değilde hisse bazlı vob takılıcam
Piyasa bi denüşük geldi
-

Originally Posted by
Ozan Erol
bugün long günü, biraz aşağı salsa da biraz daha long yapabilsek
hadi palacan sür biraz aşağı
sürmüyo aşağı 650- 670 gelir dedim ama gelmedi henüz, low 680 görebildi anca
acelem yok palacan, nassa gelirsin sen buralara
-

Originally Posted by
Ozan Erol
bi kaç sene evvel oğlum bi arkadaşıyla yürüyorlar sahilde, istinye devlet hastanesinin tam önünde bi köpek var, durduk yerde atlayıp ısırmış arkadaşının kıçından, bizimki ucuz atlatmış, çocuk gitti kuduz aşısı vs uğraştı durdu
ittapar tayfa meclisi basmış, kanunu engellemeye çalışıyor, böyle rezalet olmaz.. bu leş tayfa her konuda avrupayı örnek alır örnek gösterir, gidip onların tuvalet terliği olmaya hazır bir ruh halleri vardır, köpek konusunda avrupa ne yaptıysa biz de onu yapalım deniyor, bunlar havlayıp duruyor.. tamam lan öldürülmesin köpekler, uyutulsun ama.. avrupalılar uyutmuyor mu?? biz de uyutalım
Bu protestoyu yapanların arkasında ilaç ,hayvan ürünleri satanlar var da var....o hayvanları ısırsa...
-
Sanırsam timsah gözyaşları eşliğinde avını bekliyorsun Erol abi 
Şaka maka bugün fevkaladenin fevkinde bir kazanç yabmamız lazım, müthiş şekilde fırsatlar olur gibime geliyor 
-

30-endeks hafta başından beri 12000- 12250 bandında sıkışık kaldı, yeşil ortalama 5-günlük ortalama 12.060 oraya kadar sarkabilmesi eşyanın tabiatı.. normalde bakınca tepede mal yediriyorlar demek lazım.. oraya asmış havucu, moodys havucunu, gelene geçene veriyor diye bakmak gerekir.. ama ??
işte bu yüzden, tam bu yüzden tam tersine bi hareket çekecek diye bekliyorum
-
Ben pala olsam bugün kan kırmızı akşam bazarı yapardım, haftasonu gelen moodys not artışına göre pteside tavan açardım
Ve
Müthiş soygun olurdu
Tam soyguncu gibi olmuya başladık ellam
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri