Originally Posted by
vivatrader
Arkadaþlar ben defalarca giriþimcilik yapmýþ birisiyim reel piyasayý çok iyi bilirim.
Yasa dýþý iþ yapmadýðýnýz sürece %25 üzeri kazanmak neredeyse ÝM-KAN-SIZ!
Þansa kazananlarý tabii ki saymýyorum ama bu tarz þanslar arsa alýrsýnýz þansa yol geçer onda da olur ya da 100 tane hisse senedinden 1 tanesi þansa parlar onda da olur ben genellemeden bahsediyorum.
Zaten giriþimcilik yapmak iþini biraz da þansa býrakmak demektir. Bir de böyle faizler varken birikimlerinizle þirket kurmak hepten parayý çöpe atmakla eþdeðer..
Borçla þirket kurmak zaten bana göre deðil. Tanýdýk bankacýlarý olup da kredi çekip þirket kuranlar ve dahi þirketi batýrýp da bankaya tek kuruþ ödemeyenler maalesef bu tarz ülkelerde deðil cezalandýrýlmak ödüllendiriliyor. Zaten ekonominin bu kadar kötü olmasýnýn sebebi de o
yeni nesil lokmacýlýk yükselen deðer ... en azýndan yerli ve milli ... bir san sebastian cheesecake deðil ahahhaha
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmaný
Yer Ýmleri