sevmeyi bil, kederi sil
korkma sakýn, yaþamaktan
![]()
sevmeyi bil, kederi sil
korkma sakýn, yaþamaktan
![]()
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmaný
ardýndan dökülen gözyaþlarýmý
toplasaydým yaðmurlar yaðardý
neden bu kadar çabuk bitti her þey
neden bir anda gün karardý
fikirlerin her an aklýmda
bana hep o günlerden söz ediyor
bu nasýl bir duygudur yaþadýðým
beni senden alýp da gidiyor
bir gün bilemem yaþamaya alýþmadým ki
ne senden ayrý ne senden uzak
bu ayrýlýða yabancýydým
bu yalnýzlýða yabancýydým
bir anda sensiz bomboþ kaldým
eðik yazýlarda güftenin sözlerini deðiþtirdim , eser sahibinden özür diler gözlerinden öperim...
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmaný
Peki dediðin gibi olsun Sn. Baþkan. Neden istifasýný istediðin adamýn yardýmcýsýný getiriyorsun ? Ayný kararlarý birlikte almadýlarmý ? Kararlarda imzasý yok mu? Þayet imzasý yoksa yok deyiniz. Murat Uysal , Murat Çetinkaya ya muhalifmi idi. gerçekten merak ettim.
Ýsimleri ayný. Soyadlarý farklý; biri Çetin, diðeri Uysal ....
Dimitris güzel yorumunda.
Çocuklarý tam öðrenme çaðýnda matematikten uzak tuttular.
Neymiþ meslek lisesiymis meslek agirlikliymis.
O çocuk matematik bilmeden unide nasýl baþarýlý olacak.Olamýyor zaten.
Þuan benim kýz çocuk geliþimi okuyor.
Abisi bir þirkette satýþ temsilcisi, Gel benim yanýmda çalýþan elemandan muhasebe öðren ise alalým seni diyor.
Çocuk diyor ki ben matematik görmedim sevmiyorum o iþi.
Ne olacak çocuklar sogutuldu geçmiþte uzak tutuldu.
Benim bu konuda yanlýþým.Bu olup biteni geçmiþte görüp önlem almamak oldu.
Artýk çok geç..
Ýstanbul'da döviz bürolarý dolarý kaçtan alýp satýyor?
semtine göre deðiþir kotasyonlar ...
kapalýçarþýda 20 ile 40 kuruþ falan fark olur tabelada normalde , volatilite artarttýkça aradaki makas açýlýr ... volatilite aþýrý artarsa ( fiyat deðiþimleri hýzlanýrsa ) , tabelalar söner ...
alýcý mýsýnýz satýcý mý ? ne kadar iþlem yapýcaksýnýz ...
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer Ýmleri