Yukarda ilk direnç 5.85...ikinci 92
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yukarda ilk direnç 5.85...ikinci 92
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Akbank 5,41 / 5,81 bir kaç sat once
Þimdi 5,530 / 5 93 yukarý çekmiþler
Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Az önceye kadar bir baþka sitede usd forumunu okuyordum aðlasam mý gülsem mi bilemedim.Hadi biz hisse senetlerinden kopamadýk ne döviz ne de faize yatýrým yaptýk,bu inat bize zarar üstüne zarar getirdi ama en azýndan duruþumuzu bozmadýk.Halen zarar çok büyük ama bu seçimde bizi kimse zorlamadý kendi tercihimizin kurbaný olduk.Daha düne kadar dövize yatýrým yapanlara söylenmeyen kalmamýþtý..Yok yerli varlýklara yatýrým yapýn,döviz alanlar piþman olacak,gelin ekonomiye can katýn az daha ben de bu gazla Samsung telefonumu parçalayacaktým.Þimdi bir bakýyorsun faize karþý olanlar, dövizin yükseliþine daha ýlýmlý yaklaþmaya baþlamýþlar..Hatta dövizin yükseliþini ekonominin kurtuluþu olarak görenler bile çýkmýþ ortaya..Yeter ki faiz düþsün herþey yoluna girecekmiþ..Zamanýnda döviz alana kötü baktýnýz,þimdi vadeli mevduatta olana kötü bakýyorsunuz,dövizciler daha þirin gelmeye baþladý..Hadi buraya kadar hoþ, be kardeþim madem öyleydi de bizi niye bu hisse senetlerine yerli varlýklara yönlendirdiniz ..Bankalar haricinde hepsinin gözü topraða bakýyor..Diyeceðim o ki siz siz olun bu devirde kimseye güvenmeyin.O gün sizin yanýnýzda görünenler bugün bir bakmýþsýnýz karþý tarafa geçmiþler..
Yarýn zor bir gün olabilir.
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
YapýKredi 5,80 den satýyor..
alýþ 5,44
Yer Ýmleri