https://www.timeturk.com/s-400-tesli...haber-11298627
S-400 teslimatýnda yeni geliþme: Bir Rus uçaðý daha Mürted Havalimanýna indi
S-400lerin teslimatýnýn ikinci gününde bir Rus uçaðý daha Mürted Havalimanýna iniþ yaptý.
https://www.timeturk.com/s-400-tesli...haber-11298627
S-400 teslimatýnda yeni geliþme: Bir Rus uçaðý daha Mürted Havalimanýna indi
S-400lerin teslimatýnýn ikinci gününde bir Rus uçaðý daha Mürted Havalimanýna iniþ yaptý.
Benim mi dar bakýþim var?Asýl trolluk yapan sensin.Burda gizli þekilde trolluk yapýyorsun.Mesele CHP deðildi .söylediðim bunlara iktidar neden oldu.Be akp deðil CHP olsaydý ayný þeyleri söylerdim.sanki ülkeyi 17 senedir ben yonetiyorum.Allahtan korkun varsa bunu kabul edersin.
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ne kadar basit savunma gizli trolluk,verecek cvp bulamayinca saril trolsun demeye komik.
Siyaset üstü diye bir þey yok. Her þey siyaset. Mesela MB Baþkanýnýn görevden alýnmasý müthiþ bir hamledir. Baðýmsýz MB söylemi martavaldýr, MBlarý merkezi Brüksel'de olan BIS'e baðlýdýrlar. Bundan sonra yapýlabilecek en güzel hamle( senelerdir yazdýðým gibi,MBsýnýn baðýmsýzlýðýnýn kaldýrýlmasýný da senelerdir yazdým)
Diyanet Ýþleri Baþkanlýðýnýn kaldýrýlmasýdýr. Laik Devlet imama maaþ vermez.
Bunlar olduktan sonra miadý dolan siyasi parti ve liderin gitmesi gerekir. Çünkü; laik devlette lider, ''Ümmeti bölmeye hakkýnýz yok'' diyemez. Diðer taraftan; ''Kuzey Irak'ta Kürdistan var, iktirolun Kürdistan'a gidin'' de diyemez.
Annadýn...
S-400 parçalarý MÜRTED e indi.
Bu arada bilmeyenler için Mürted "Akýncý Hava Üssünün" 15 Temmuzdan sonraki adý. Gerçi çok önceleri de oranýn adý Mürted idi.
Neyse dün de dediðim gibi reis 15 temmuz mesajýný ABD ye göndermeye devam ediyor...
Komik deðil .Malesef bu ülkede her partinin yanlýþý bile savunan trolleri var.Yanlisa bile bile lades diyen insanlar grubu.Kimisi bunu çýkarý için yapar kimisi fanatikliginden.90 larda anapli,CHP'li,dyp li troller vardý Adý trol deðildi belki ama ayný davranýþlarý sergilerdi.sende aynisisin bence.
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ya insanlarýn bilgisi olmamasýný anlarým.
Bir nebze adrenalin ile ya da çýkar ile bilmediði konu hakkýnda fikir yürütmeye çalýþarak teori yürütmesini de ortam sýcakken anlarým.
Günümüz durumu bu çünkü, her þey hakkýnda yorum yapmayý gerekli görüyor ama eþþeðin .... suyu kaçýrdýlar, baþlýkta son 3-4 gündür.
Uzun süredir ben baþlýðý abone olmadan izledim. Abone oldum yine uzaktan izledim. Arada bir yazarým ama daha çok hala okuyorum.
Bu kadar mý iç sesinden kopuk, acaba ne hakkýnda bilgim olmadan fikir sallýyorum. Dur bir bakayým diyerek araþtýrma meraký olmaz.
Ama dediðim gibi hayvaný da kötü örnek olarak kullanýyoruz, Eþþeðin bile bir itibarý var.
Þimdi genel konuþma isim vererek denecek. Kendilerini de biliyorlar ama Konvertor tipli arkadaþlar.
Baþlýðý takip etme isteði kalmadý. Zaten dediðim günler aralýðýna bakýn baþlýða yazan profilleri deðiþti.
Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.
Yanlýþ yazmýþým Basel olacak...Brüksel deðil. BIS, Merkez Bankalarýnýn Merkez Bankasý olarak bilinir.
Aslýna bakarsanýz, bütün merkez bankalarý Londra'nýn liboruna baðlýdýr. Libor, logardan gelir. Pis bir laðým.))))))))))))))))))
MBlarýnýn baðýmsýzlýðýný savunanlar, Londra'nýn logarýný savunurlar.
Þaka þaka...
Yer Ýmleri