Neyse bayanlar olabilir ..
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Erdoðan ve Trump G-20 Zirvesi'nde görüþtü: ABD'nin yaptýrým ihtimali hala kalkmadý
Zehra Yildiz Son güncelleme: 29/06/2019 - 09:26
Japonya'da düzenlenen G-20 Liderler Zirvesi'ne katýlan Amerika Birleþik Devletleri (ABD) Baþkaný Donald Trump, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 alma planýnýn ABD'yi ‘karýþýk’ bir duruma düþürdüðünü söyleyerek muhtemel yaptýrýmlarýn deðerlendirme aþamasýnda olduðunu vurguladý.
S-400 hakkýnda da açýklama yapan Erdoðan, Rus savunma sistemlerinin alýmýnda geri adým atýlmayacaðýný ve temmuz ayýnýn ilk yarýsýnda yapýlacak teslimatý beklediklerini belirtti.
Araba almayin aldirmayin bu kdr balon fiyati neden almak istiyorsunuz
Bu kdr alici heveslisini gorunce rte az bile yapiyor diyorum otv yi kitlemekle yillardir
Alma eskiye bin
2004 model arabami degistireyim dedim o da sirf yakýt yuzunden baktim en dandik 0 araba 100 bin olmus
Otv az inse sirket zam koyuyor yine ayni
Bat beter ol 100 bin arabami olur en dusugune almadim bir 10 yil daha devam eski arabaya![]()
Önemli olan devam ettirilmesinden ziyade, daha yüksek bir indirimin gelmesi.
Araç fiyatlarý zaten 6 ayda yine pahalandý.
Kur düþüþü pek etkilemedi.
Sanýyorum hala 6.50'lerden fiyat tarifesi yapýyor firmalar.
Devlet ne kadar ötv geliri elde ediyordu 2 yýl önce sýfýr araçlardan þimdi ne kadar ötv geliri elde etmiþ.
Kilit soru bu.
Yüksek bir indirim gelirse de yýl içerisinde araç alan çok sayýda vatandaþ maðdur olacak.
Yarýna görürüz.
....
Þuan indirim denilen þey resmen dalga geçmek zaten.
2017 yýlýnda 1600cc araçlardaki ötv %45'ten %60'a çýkarýldý.
Þimdi ekonomik daralma ortamýnda %45'e indirilmiþ bir yýldýr müjde müjde
%45 üzerinden indirim hesap edilecekse bu vergi %20 veya %25'e çekilmeli ki insanlar alýma teþvik edilebilsin.
Diðer türlü aklý olan almamalý.
* (S-400'lerle ilgili) Ülkemizi düþünüyorum ama Türkiye'ye adil davranýlmadý. Evet, son dakika: Trump, Türkiye'yi seviyor Erdoðan çetin biri ama ben iyi anlaþýyorum, adaletsiz davranýldýðýný düþünüyorum.
Yer Ýmleri