-

Originally Posted by
MAHARAJ
Trump öldü diye altın böyle çıkmaz. İran ile bir savaş olacak sanki?
Net bilgi yok. Ama abd nin iran kıyısına asker çıkardığı söylentisi var ama hiç bir kaynaktan doğrulanmış değil. Bilgi kirliliği çok fazla.
-

Originally Posted by
xyz
Net bilgi yok. Ama abd nin iran kıyısına asker çıkardığı söylentisi var ama hiç bir kaynaktan doğrulanmış değil. Bilgi kirliliği çok fazla.
İnşallah doğru değildir. Duman oluruz bizi çok pis etkiler.
-

Originally Posted by
xyz
İhtimal vermiyorum.
-

Originally Posted by
MAHARAJ
İnşallah doğru değildir. Duman oluruz bizi çok pis etkiler.
İhtimal vermiyorum ama bizi olumlu etkiler. Bize bac vermeden kimse İran 'a giremez .
-

Originally Posted by
dimitris
İhtimal vermiyorum.
Ben de ihtimal vermiyorum. Ki iran çok sessiz zaten. Bir şey olsa idi boş durmazdı o da.
-

Originally Posted by
xyz
Ben de ihtimal vermiyorum. Ki iran çok sessiz zaten. Bir şey olsa idi boş durmazdı o da.
Iranlı bi arkadaşa ulaşmaya çalışıyorum ama uyuyor herhalde. Ciddi bir şey olsa uyanık olurdu. Pollyannacılık yapalım
-
-
2 USA destroyeri Hürmüz Boğazında sıcak çatışmadan bahsediliyor. Ama bu durumda Altın ın yükselmesi ne kadar normal ise Brent in düşmesi de o derece anormal. İnşallah böyle bir şey de olmaz. Irak,Suriye , Libya, Tunus , Mısır , Yemen ve en sonunda İran. Orta vadede çanlar bizim için de çalabilir. Mazallah.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri