ABD drone cevabý verecektir ama ne zaman ve nasýl?
ABD drone cevabý verecektir ama ne zaman ve nasýl?
Bir ülkede yalakalýðýn getirisi, dürüstlüðün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Siz bu bilgileri nereden alýyorsunuz. Öncelikle söylediðinizin yanlýþ olduðunu düþünmekle birlikte bu bilgiler zaten gizlidir. Þimdi siz bu bilgilere vakýf ve kurmayýz ama lazým olursa 20 30 dakikada açarýz ýsýnýr atarýz diye konuþulan gizli toplantýlara giriyorsunuz diyelim neden bu bilgileri kamuya ifþa ediyorsunuz. Buralarý kimler okuyor biliyor musunuz va ABD siz bizi kandýrýyorsunuz bakýn hemen kuruluyor bu meret derse ne yapacaðýz.
Ýletiþim o kadar geliþti ki, artýk olaylar olmadan bir kaç gün önce duymaktayýz...
Günaydýn...
Kendinizden bahsederken Sn. diyenlerden olmamanýzý dilerim.
Ya da benim en çok takdir edilen özelliðim þudur dememenizi.
Gerçek hayatta cemiyetin kabul etmediði bir çok çatlak raporlu adam internet sitelerinin özgürlük ortamýnda rahatlýkla fink atmakta, gerçek hayatta kendinde olmayan özellikleri burada milletin aklýyla oynayarak kabul ettirmeye çalýþmakta.
Koy gerçek adýný...Olmaz.
Bakalým kaç zaman gelmeyecek bu baþlýða.
*tüik: Tüketici fiyatlarý haziran'da aylýk %0,03 (beklenti %0,03)
*tüik: Tüketici fiyatlarý haziran'da yýllýk %15,72 (beklenti %15,77)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*tüik: Yurt içi üretici fiyatlarý haziran'da aylýk %0,09
*tüik: Yurt içi üretici fiyatlarý haziran'da yýllýk %25,04
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Esege para yatirsak daha iyidi dolar rezaletsin
Yer Ýmleri