Hamas kurucularýndan Hassan Yousef'un 2.Oðlu Suheib Yousef'un MOSSAD ajaný çýktýðý iddia ediliyor.
Hamas kurucularýndan Hassan Yousef'un 2.Oðlu Suheib Yousef'un MOSSAD ajaný çýktýðý iddia ediliyor.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bende baktim simdi tuzeller tarafinda azalma var. Vadesiz yp mevduattan bir kismi
Þimdi diyelim süpriz bir hava saldýrýsý oldu radar aðý saldýrý kolunu 400 km(iyi ihtimal) den tespit etti. Bu andan itibaren acaba S400 aktif hale getir, hedefi teþhis et, kilitle, indir kaç dakika sürer. Çünkü 400 km den düþmaný görürseniz maksimum 10-15 dakikada herþey bitmiþ olabilir.
Bugün uzunun bakanlarý toplayacaðý söylendi piyasa þuan onu bekliyor. Kabine revizyonu olacak haberini 1 aydýr pompalýyorlar revizyon gelirse ve damat giderse çarþý karýþýr ama ben hala imkan vermiyorum ayrý konu.
Damat þuan uzundan daha saðlam duruyor.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer Ýmleri