-
ZeroHedge: Parts of S-400s arrived in Turkey a couple of hours ago: reports. One Russian plane with a team of Russian specialists arrived in Malatia and another in Ankara .
-

Originally Posted by
erman07
bu aglama sayılmaz neticede şans kader kısmet diyerek dalmadık temel verilere dayandık
zarar etmek önemli degil de diye söze başlayacagım ama valla yalan olur

bora abi olaylar yaşananlar sisteme aykırı hareket ediyor fizik kurallarına hatta kuantum a kadar gider bu iş

yargıtay bile bozar bu kararı yüze 55 e dayanmış dth mı yalancı yoksa 1 nomerolu ekonomist şair yazar düşünür doc siyasetci sanatcı vs başkanımızmı
olaylar sisteme aykırı çünkü usdtry malesef tekniğe değil , iç siyasete ve jeopolitik risklere göre yönünü belirliyor. Bide devlet işi gücü bırakıp dolarla yatıp kalkınca, dolar bu hallere düşüyor
-

Originally Posted by
chinawhite
olaylar sisteme aykırı çünkü usdtry malesef tekniğe değil , iç siyasete ve jeopolitik risklere göre yönünü belirliyor. Bide devlet işi gücü bırakıp dolarla yatıp kalkınca, dolar bu hallere düşüyor

teknikten hiç bahsetmedim forumdaş dikkat edersen temel dedim surat kargo kız kacıranları malatya ya teslim etmiş
fakat etki tepkiyi tam tersine cevirmiş ters lik var diyoruz
-
İnsanın aklı almıyor. Kürecik te Rus füzelerinden korunmak için radar istasyonu var. Birde sen gidip füzeleri oraya kurarsan yok artık!
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
erman07
teknikten hiç bahsetmedim forumdaş dikkat edersen temel dedim surat kargo kız kacıranları malatya ya teslim etmiş
fakat etki tepkiyi tam tersine cevirmiş ters lik var diyoruz
Kim diyo kaynak nedir sayin erman gelmis mi cidden s400ler ?
-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II
ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi David Satterfield Türkiye'ye geldi. Satterfield, güven mektubunu sunduktan sonra resmen göreve başlayacak.
ABD Başkanı Donald Trump, 2017'de göreve başlamasının ardından aynı yıl içinde Türkiye'deki görev süresi dolan ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass'ı Afganistan Büyükelçisi olarak atamıştı. Bass'ın Ankara'dan ayrılmasının ardından yaklaşık 1,5 yıl Türkiye'ye büyükelçi ataması yapılmamıştı.
-
Ciddi bir ekonomik ve siyasi gerginlik olmadığı sürece Ağustos 2018 ' deki ralliyi boşuna beklemeyin derim . Bundan sonraki süreçte dolar kuru üzerindki baskı MB tarafından devam edeceğini düşünüyorum . 5,58 önemli bir destek noktası ve kırıldığı an satışlar biraz daha hızlanacaktır . Bundan sonra dolar hesabı olan mudiler üzerinde psikolojik bir savaş başlayacak . Uzun vadeli düşünenler uzun vadede kazanacak ancak , paniğe kapılıp satanlar zarar edecekler .
S400 meselesini medya yolu ile sürekli servis ederek yok dolar uçacak kaçacak diyerek millete dolar pompaladılar . Özellikle şunu bilin derim. Ciddi bir ekonomik veya siyasi ambargo veya yaptırım olmadığı sürece dolarda ralli beklemeyin derim . Bundan sonra dolardaki ani 20-30 veya 40 krş. yükselişler satış fırsatı olarak değerlendirilecek .
Dolar kurunda 5,30 - 5,40 aralığına kadar geri çekilme olacağını hatta özellikle dikkat edin , S400 meselesi tatlıya bağlanırsa dolar kurunu 5 ' e kadar baskılayacaklar ve bunda halkın sattığı doların da etkisi olacak .
Yerinizde olsam gram altından asla şaşmayın derim . Gerçek olan sadece ALTIN o kadar . Paranızın diğer yarısı ise günlük mevduatta olsun mesela . İyi bir fırsat yakaladığınızda iyi bir fiyattan alma şansınız olur . Ortalama maliyetiniz daha da düşer .
MB ' sının faiz indirim haberleri , FED ' in faiz indirim beklentisi , MB ' sının dolar kuru üzerindeki baskısı dolar kurunun ralli yapmasına izin vermez .
Not : Yukarıda yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir .
-

Originally Posted by
hunter77
Kim diyo kaynak nedir sayin erman gelmis mi cidden s400ler ?
https://www.ulusal.com.tr/gundem/son...u-h233171.html
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri