1 saat önceden baþlýk hareketlenmeye baþladý
Bu baþlýðý þu anda 111 kiþi okumaktadýr. (40 üye ve 71 ziyaretçi)
5.69 deðdi.
Ya oynuyorlar ya da düþük gelecek diye tahmin ediyorlar.
1 saat önceden baþlýk hareketlenmeye baþladý
Bu baþlýðý þu anda 111 kiþi okumaktadýr. (40 üye ve 71 ziyaretçi)
5.69 deðdi.
Ya oynuyorlar ya da düþük gelecek diye tahmin ediyorlar.
sayýn regltuprs
insanlara bunu anlatamýyorum klavye yetersiz kalýyor. sözlü videolar çekiyorum.
kamuda merkezden borç alýyor aldýðý vergiler otada oda faize gidiyor. kendi borçlanmasýný düþürmek için halkýn mevduatlarýný bu yolla alacaklar faizler bence 17 olmalýki vergiyi kompanse etsin. 17 oldu mu? olunca tahvili merkeze kitleyip karþýlýðýnda gýcýr tl alacak.. :D yani sanmayýn faiz indirimi halk için kendi para basma tekniðidir.
o açmadý mý zaten baþlýðý korkup satanlar var þuan fiyattan belli týrsýttýlar milleti 250 baz puan indirse fedde o kadar indirse yine 5.60 altýnýn görüleceðini düþünmüyorum þahsen görülse bile erdoðan artýk bu kadar laf ettikten sonra faizleri düþürmek zorunda 5.70xx lerden terste kalacak olan çok beklemez diye düþünüyorum sene baþý 5.30 lardaydý bu kur zaten 40 kuruþ koymuþ üstüne o günlerden alan adam bile þuan memnun deðildir getirisinden fakat tersine dönecek rüzgar ülkenin ekonomik hali ortada tl de rahat uyutmuyolar insaný suriyenin doðusu meselesi baþladý çavuþoðlu dün bizi oyalamayýn diye yine tehdit etti baþýmýza bi bela daha alýcaz biz çok sürmez.
çetinkayanýn bende 250 baz puan için gittiðini düþünmüyorum mb baþkanýnýn fütursuzca görevden alýnmasý kurun 5.80 zýplamasýný göze alan en az 300 çeker 400 hadi belki ama üstü aptallýða girer.
Dýþiþleri Bakaný Mevlüt Çavuþoðlu, Azerbaycan'ýn, Türk vatandaþlarýna yönelik vize uygulamasýný 1 Eylül'den itibaren kaldýracaðýný açýkladý.
Kardeþ ülke deðil mi? Vize mi uyguluyorlarmýþ? Þaþýrdým.
Tahminimi 250 baz puan indirime revize ettim.
Kur 5.80'i bulursa bulur...
Esas maç Eylül'de.
Selamlar.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
piyasadaki fonlama ihtiyacý süreklidir. belli ki oyuncularýn ihtiyacýna binaen bu sabah mb ihale açmýþ ancak sonra ne olduysa ihaleye talep gelmemiþ. enteresan nokta burasý..
piyasadaki diðer bir takým iþaretleri de dikkate alýrsak sanýrým saðlam bir indirim gelecek..en az 400 bp diyorum![]()
ytd..
Yer Ýmleri