Moratoryum Resti topaginda asagidakini gondermistim yaklasik 2 hafta onceydi galba...buraya da alalim...feyz olsun bu topaga...
.....................
bundan bi kac ay evvel...prensipte...denizbankin dubaililere satis eldegistirme fiyatina gore...kendime bi calisma yapmistim...notlarim arasinda buldum...buraya da yazayim...
Ozkaynaklarin bire bir degerlemesine gore...prensipte denizbank dubaililere satildi...01.01.2019 ozkaynak degeri...
asagidaki hesabimda bazi bankalarin 01.01.2019 ozkaynak degerlerine gore beher hisse degerleridir...3 ayliklar aciklandi...ozkaynak degerleri artti tabi...hatta 6 ayliklar da gelecek...asagidaki degerler daha da yukselecek...
01.01.2019 ozkaynak degerlerine gore...borsadaki bazi bankalarin hisse fiyatlarini soyle bulmusum...
ykb...4.60
isc...11.00
garan...11.10
vakif...11.30
xbank dunku kapanis...118k
butun banklara bakmadim ama...denizbank ozkaynak satis degerine gore...xbankin 200k dan dusuk olmamasi lazim...normal bi piyasada...reeldeki fiyatlamaya gore...
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
Yer İmleri