-
Palaaa... aloooo... ver şu milletin 100 binini adamı hasta etme ... hoş işcsi garanı olan bi haftada 100k yı da geçti ya
-

Originally Posted by
Trumpist
Palaaa... aloooo... ver şu milletin 100 binini adamı hasta etme ... hoş işcsi garanı olan bi haftada 100k yı da geçti ya

aha da 100,000.... işc %4... gardaşım o kadar adamım var bi işc aldıramadım kimseye... pala beni emekli ettirmeyecen . ay çok korktum dermişim
-
Beybabam SLX cezasini tamamladi geri geldi. Az petkm isc hulki aldi... Ana poz thy devam. Hisse orani %80
-
thy hariç hisselerin tamamını %10 karla satttım. petkm 33* alış 360 civarı satış... işc 53*alış 6,0* civarı satış halkb de öyle... şimdi 129500 short açtım. du bakali nooolcek?
-
Yardıra yardıra çıkmaya devam etcek...
-
hoş geldin beybaba
kristal gagoz aldım
gerçi şerbete daha çok benziyo
1.07 bakem yarın neolcek...
-
İyi o zaman gazozunun şişeleride bende...anacım
-
Şincik 2 ay önce tl faizin fk sı 4 idi. Şincik noldu ha? Faizin fk sı 6 oldu di mi? Tüm dünyada faizler inerken hatta yanıbaşımızdaki öyro aslanı alamanya resesyondayken enflasyon yaratamazlarken negatif faizlere giderlerkene bizde faiz yakında 12 olur. Al sana 8 fk faizde. Borsada bi dolu 4-5 fk kaart var. Faizler indi ev alalım desen fk 20 min.
Keriz miyim dicek anadolu kurnazı dalcak borsaya. Ama o zaman bizim şimdi 4-5 fk dan aldıklarımızı onlara faiz fk 8 olduğunda 10 fk dan vercez. Tok satıcı belki 12 fk dan veririz mal bizim değil mi?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri