Denizlerin bi yerindeki bi limandan herkeþe selam eder esen kalmanýzý dilerim efenim. Görüþmek dileklerimle.
Denizlerin bi yerindeki bi limandan herkeþe selam eder esen kalmanýzý dilerim efenim. Görüþmek dileklerimle.
Ben þu an denizdeyim gündemi takip edemiyom...trade deseniz zaten gündemden uzak nasý yani?
Onçün aldým 4 fk lý bi kaat...düþtü düþtükçe aldým þimdi ortalama maliyet üstüne geldi...hatta tl faiz taþýma maliyetininin de üstüne...
Kaadýmýn kar patlamasý yapacaðýný da beklemiyom...ama þunu biliyom iyi günde de olsa kötü günde de olsa yani kriz olsa da hep kar eden perakendeye iþ yapan yurt dýþý da olan kaaat aldým ve denizde yatýyom kaadýmla...
trade yok...uv emekli kaadý...
Denizler güzel...denizkýzlarý muhteþem...
Ben þimdi denizlerin bi yerindeki herhangi bi limanda...
Beni bilenler bilir eskiden...tarrakye cam ve hekdachs...takýntýlarýmý...yýllar 2008 civarý...
Þimdi anacým efsanem olacak...hiç gündemi takip etmeden...inþ...
Reis padiþahým faizi sýfýra indirsek diyom...arz olunur...inþ...amin...
Yaklaþýk %25 anacým %7,5 karla satýldý
Yerine yaklaþýk %25 yakub(ykb) alýndý
Portföy son durum
%75 anacým
%25 yakub
Aynen kardaki anacýmdan biraz daha verip yakuba az daha
%60 anacým 2,63 maliyet ortalama devam
%40 yakub 2,54 maliyetle ortalama yeni bugün portföye eklendi
Ýþlem tamam...içdenizlerden amisterdama yolculuk hazýrlýklarý da tamamlanmak üzere...
Mesaji duzeltelim dedim silindi1210 gibi verdigim thy ler asagidan yerine kondu. 129500 short 129075 kapandi. 132500 short icin bekliycem... Ayricana,Bugun dogum gunum ve insaallah emeklilik surem doldu 50 yaþ...yaron sgk dan soracam bakim.
Dubi yahuu sgk hesaplamiyormus...kurumumuzdan ogrenecez oyle diyolar ...
Slx im nice yýllara
Yer Ýmleri