Böyle bir hisse yok herhalde ag
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Böyle bir hisse yok herhalde ag
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Son düzenleme : ÝSMÝRA; 22-04-2020 saat: 11:47. Sebep: Yanlýþ topik
Merhabalar kimseler yok hayalet bir Kasaba gibi...
Neden?
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
Daha önceki hýzlý çýkýþlarýnda bazý yýllarda 6 tavan 3 tavan serileri yapmýþ. Tabi tavan marjý yüzde 20 ydi. O mantýkla þimdi ki çift tavan tek tavan gibi düþünebiliriz. 10 dakika da tavan olduðunu hesaba katarsak ve eski zirve 3.50 desek çarþambaya kadar tutsam.. kendi içimde konuþuyorum. Ytd._grafik çalýþýn her zaman daha önce sertte inmiþ mi gibi-
SM-A107F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarýn 2.78 biraz önemli lakin bu güçlü harekette rahat gecebilir. ondan sonra hiç biþey yok yukarýda. belkin3. 10 da bi zorlanmaa olabilir. pek kimseler yok buralarda. demekki kalabalýklar biþeyden anlamýyor. ytd
Bu topikte kimsecikler neden yok ?...neyse 2.80 maliyetli hisselerimi bugün 3.20 üstü okuttum yavrusuylan beraber,alan hayrýný görsün,belerdim biraz daha ama hissenin bedellisi bana pahallý geldi...ytd.
Adamlar R'de çok büyük oyunlar oynadý,2.50'ye çýkan R'yi birden 1.50 yaptýrdýlar,sanýrým E 3.30 tavanda olduðu için marj alanlarý daralýp yok olduðu için bu yola baþ vurdular,R dip 1,tavan 3'dü,ilk defa böyle þey gördüm,100 puanlýk bir fark oluþturdular bugün,neyse çok pahalýydý alým için,1.70'e alým için çok geç kaldým çok hýzlý hareket ettikleri için,neyse 1.73 aldým,yarýn ola hayýr ola.
Bunda dikkatimi çeken unsur bu zamana kadar hisse yani 2002'den beri hiç 3 üzerine atmamýþ,buda ilginç,çoðu kez uyumuþ,ne plan çeviriyorlar acaba ?,vakýf hisselerinin çoðunun bedelliye gitmeside ilginç geldi bana,sanýrým bir plan çeviriyorlar !!!
Yer Ýmleri