kademe atabilecek arkadaþa teþekkür ederim
kademe atabilecek arkadaþa teþekkür ederim
Seans içi düzeltmesini yapýyor.BMW ci arkadaþ elime para gince fiyata bakmýyorum diyor.uzun vade 3-5 sene biriktir. ( gerçi bizde öyle yatýrýmcý profili yok ya) kademeler dolu olmadýðýndan rakamlar inip çýkýyo.Hiç düþmeyecek havasý hakim.Her gün neredeyse yeþil. l %1-2 lere düþüþ demiyoruz.
GT-I8552 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099
Haftalýk hisse yarýþma linkimiz açýlmýþtýr. Kurallara uygun tahminlerinizi alalým.
bir halt olacaðý yok.
Temel beklentiler hepimizce malum.
Bilançonun gelmesine yuvarlak hesap en çok 1 ay var.
Beklenti genelde olumlu.
Teknik Analiz; Hacim, Macd v.s. grafikte görülüyor.
Yükseliþi destekliyor.
Bütün bunlarýn hepsi bir tarafa, bunlarýn hiçbirini görmesek bile (ki ben önemsiyorum bunlarý)
Bunlarýn hepsini yoksaysak bile yine de þu var:
1. Yabancý 14.50 den yüklü aldý.
2. Son iki iþlem gününde (prþ-cuma) 18.00 tl ye kadar kim satarsa aldýlar.18.00 üstüne maliyetlenmek istemediler.
Grafiðine hiç bakmadým, ama yine de buralardan bu kadar maliyetlenenlere göre; þu aþamada 18.00 ilk, 14,50 ikinci önemli destek noktasý benim için ULUSE de.
Fikrim: herkes k/z hesabýný buna göre yapmalý.
Ýnsan iki þeyi bilmelidir:
1.Haddini. 2.Hesabýný.
Yabancýlar 1 hafta 1 ay önceden haberini alýr.Bilançoya kadar alýp açýklandýðýn gerçekleþti beklenti diyip verebilirler.Kar realizasyonu için.Tekrar alttan topla sabýrlý bir þelilde.Þurada kaðýdý baskýlasa 3 ay yarýmýzdan fazlasý dökülür.Günlükçü haftalýkçý uzuncu vb
GT-I8552 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
Yer Ýmleri