bence ay sonundan itibaren yükseliþe geçer gibi duruyor.teknik olarak diyorum.ne dersiniz.
bence ay sonundan itibaren yükseliþe geçer gibi duruyor.teknik olarak diyorum.ne dersiniz.
fazla vesvese iyi deðildir..(þüphe ..tereddüt..kafa karýþýklýðý..) Ulusoy elektrik güvenilir temeli saðlam bir þirket..hak ettiði yere zamanla gelecektir..herþeyin baþý güvendiðin yerdeysen sabýr....maliyetim 18.20 tl..sabýrla beklerim..çünkü geçmiþten epey bir ders aldým..
16 eylülden bu yana iþ yatýrým 131.000 lot citi53.000 lot satýþ yapmýþ .doçe ise son üç günde 25.700 satmýþ.gediðin son üç günde sattýðý 161.206 lot.
Atayatýrým takas analizi
GEDIK YATIRIM 428.964- 267.758 =-161.206
Bizim borsa hep dümen.Bu hisseleri kime sattýðýný bilen varmý.Yabancý bizim býyýklýlar.Hepsi patron oyunlarý.Patronun hissesi muhtemelen Gedikte.%10 DIÞINDA SATIÞ YAPTI DEMEDÝM.
Size bir örnek vereyim.EGEEN 55 lerde falandý.þirket yanlýþ hatýrlamýyorsam borsadan 25 milyon tl lik kendi hissesini satýn alacaðýný bildirdi.Kaðýt temettüleri saymýyorum 349 u gördü birbuçuk senede.Patron kaç lot aldý biliyormusunuz. Kocaman bir sýfýr lot.Yaygýn bir söz var burasý borsa.......
boþ konuþmaya gerek yok. yok efendim o satmýþ bu satmýþ bu hisse þuan %20 iskontolu iþlem görüyor yýl sonu itibari ile 22 li seviyeler 2018 de ise 30 binler test edilebilir. þuan borsada gözüm kapalý alacaðým tek hissedir. 17 bin li her seviyeden alým yaparým 16 bine gelsin evimi satar alýrým bukadar net konuþuyorum.
Hisse üç kurus dusunce hemen felaket tellallari turemeye baslamis. Borsada buyuk bir sikinti olmadikca yil sonu bilancosunu 30tl fiyatlarla karsilariz.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya arkadaþlar niye sýkýntý ediyorsunuz verirse aþaðý aþaðýdan bu sefer daha fazla alýrýz durmak yok yasanýn arkaya keyfinize bakýn 2 blanco Dada ayný hareketleri yaptý þu akar yolunu bulur düþtüðü gibi çýkar hiç merak etmeyin felaket tellalligi yapacak durum yok 3 blanco dan önceki seviyesinde gedik Citi is aþaðýya baþayim asagidan toplayým derken dikkat etsin aç kurt gibi bekleyenlere elindeki mali da kaptirmasin
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim felaket tellallýðý yaptýðým yok.Þirket için kötü birþey söylemiyorum.
Karlý þirket büyüyor ,yeni fabrikalar açýyor ,zaten bu nedenle hisse almýþýz ve umutla bekliyoruz.Endiþemizde yok.
Sorun þurada:
Þirket hisse fiyatý borsada yukarýdayken borsa deðerinin oldukça altýnda 14.50 den patron kendi hissesinden þirketin %10 luk kýsmýný satýyor.(sebebini bilmiyoruz.Kendi þirketine borçmu verecek yada baþka þirketinemi? ..)
Hisseyi hangi yabancý fon aldý 3.2 milyon lotu,800 bin lotu kim aldý.Yerli Gedik mi veya yerli fon..ödeme nezaman gerçekleþecek..?????Bu fonun adýný bilen varmý?
Borsada patronlarýn çekmediði numara yok.Muhtemelen bu hisselerin gerçekten borsada satýlmasýna kadar kanaatimce bir yükseliþ zor görünüyor.Uzun vadede sorun yok.Þayet düþerse maliyetimi yükseltmesine raðmen alýþ yapmayý düþünüyorum.
Borsa patron örnekleriyle dolu...
Yýl 1994 Marbank yabancýlara satýlýyor diye göçen borsada ky nin eline verdiler banka battý
Feniþ yabancýlara hisse satacaðýný kapa bildirdi hisse 1,50 den 2,40 lara geldi.çok kýsa süre sonra feniþ 1.10 ,gözaltý pazarý 0.24 lere düþtü þirket battý.
Petkimin borsadan aldýðý kendi hisselerini borsa fiyatýnýn üzerinde defalarca blok satýþ yaptýðýný kapa bildirmesine raðmen hisse çok geri çekildi.Hele bir 80 milyon lot hikayesi varki kimse sonucunu bilmiyor.Hisse hala toparlamýþ deðil.
Egeeni anlatmaya gerek yok patron hisse alacaðým dedi hisseyi uçurdu tek lot almadý.Borsadan önce aldýklarýný 300 lerden milletin eline vermiþ olduðu kanýsýndayým.
ULUSE ye gelince 4 milyon lotun gerçek anlamda satýþý yapýlana kadar þahsen yükseliþ beklemiyorum.
Borsada 25 yýlda yaþamadýðýmýz entrika yok..Ne olup ne bittiðini sorgulamaz iseniz buraya hiç gelmeyin benden size tavsiye.
Yukarýda yazýlanlar al sat tavsiyesi olmayýp sadece þirkete ne olup bittiðini yatýrýmcýlarýn sorgulamasý amacýyla yazýlmýþtýr.
Yer Ýmleri