Tek þey ifade edeceðim:
Þu an 18.06 fiyat görüyorum.
18.22 üstü kapanýþ harika, 18.31 üstü kapanýþ efsane olur.[emoji120]
HUAWEI MT1-U06 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tek þey ifade edeceðim:
Þu an 18.06 fiyat görüyorum.
18.22 üstü kapanýþ harika, 18.31 üstü kapanýþ efsane olur.[emoji120]
HUAWEI MT1-U06 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnsan iki þeyi bilmelidir:
1.Haddini. 2.Hesabýný.
bulunduðu sektörün parlayan yýldýzýdýr. Mali durumlarý ve en önemli ticari ahlaklarý üst seviyede olduðu için tüm tedarikçiler peþinden koþar (örnek : hepimiz) bu yüzden de ucuza alýrlarkarlýlýkta ucuza sattýðýmýz için bizlerinde katkýsý var.
pazarda önemli bir yerde ve bu sene çok daha fazla iþ aldýlar. hisse fiyatýný , tekniði vs bilmiyorum ama patronlarý bildiðinizi piyasa patronlarý gibi deðil düzgün insanlardýr. Ve geleceði parlak. muhtemelen 2018 baþýndan itibaren artýk oðluma biriktirmek için düzenlý alým yapmayý düþündüðüm þirkettir.
yollarý açýk olsun , seneye ortaðýz![]()
Ca kaldýk yapan gedik hem alan hem satan tarafýnda tilki olup kurnaz gezen lik yapýyor arada ekmek yemi çalýþan bizler ellerinde Þamar olanýna dönüyoruz düþerken çýkarken söyledim gedik is vb leri her firildak ligi yapýn vermiyorum düþerse alýrým ama deepler 68 in dediði gibi parlayan yýldýz olacak bu hisse yi gitmesi gereken yere gitmeden vermem Gedik dikkat et sonunu hazýrlama para kaybedebilirsin ama þerefini kaybetme
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aman fiyatý pek deðiþmesin .satýp baþka hisselere girip uluse hisselerimi artýrýyorum.Bugün ben satýnca hemen gedik efendi tahtayý yukarý çekti.tabi az miktar sattým.Nasýl olsa fiyatý ayný yerde geziniyor.![]()
https://m.youtube.com/watch?v=8gk7qHHlQ64
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri