deeplara68
Neden buradayýz ;
Patrona güveniyormuyuz ; cevap çok basit HAYIR( borsamýzda hangi patrona güvenilir ki , en temizi galip
þuda var Þirket yönetimini KUBÝLAY Bey e devretti.
Þirketin yatýrýmlarýný ve kendine koyduðu hedefleri beðendik.
Þirketin gelecek bilançolarýný ve geleceðini analiz edince potansiyeli gördük.Alt paylaþýmda þirketin beklentilerimiz yönünde ki geliþimi net olarak görülüyor.6 ay öncesinde herhangi bir listede dahi adý olmayan bir hayalet görünümünde ki þirket , hýzla yukarý týrmanmaya devam ediyor.Önümüzde ki dönem ciro ve kar rakamýyla , geliþimiyle dillere destan olmasýný bekliyoruz.
Kendimize bu þirkette 2 hedef koyduk 1-2020 2-2023 bu beklentilerde en küçük sapma olursa ,bizde zaten þartlara göre davranýrýz.Her bilanço artýk bir sýraat köprüsü deðil , takip ettiðimiz ENDONEZYA ve CEZAYÝR geliþimi.
Hiçbir þirkete aþýk olmayýz, evladiyelik ortak deðiliz, þirketin yapýsýnda ( sermaye yada ortaklýk) bozulma olursa vedalaþýrýz.
Sonuçta borsamýzda fýrsatlar bitmez.
UNUTMAYIN HER KOYUN KENDÝ BACAÐINDAN ASILIR.Yazýlarýmýn tamamý SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým tavsiyesi ve danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez. Asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri