vergi öncesi %28 mi oluyor kar ?
vergi öncesi %28 mi oluyor kar ?
bugun itibari ile araniza katildim ,patronlari kici basi bir oynuyor pek tekin birilerine benzemiyorlar ama urettikleri urunlerin ic pazarda elzem urunler olduklarini gordukten sonra dusunmeden satis ve kar rakamlarina bakip ucun besin hesabini yapmadan uzun vade icin aldim .Yurtdisi pazarlari onemli ancak cogu ulke bu konuda muhafazakar yerel urunleri koruyucu politikalar izliyor ,bunun icin aglarini gelistirmeleri ve hedef pazarlarda ortaklik kurmalari onemli .Endonezya hedef pazar gibi gozukuyor .Sirket ile ilgili tek olumsuz gozlemim kayserili uyanik patronlari ,2 gundur arastiriyorum pek gozum tutmadi okul falan aciyorsa bir isadami gunahlarindan arinma cabasindadir diye dusunmusumdur hep .26 aydir FMIZP de ayni tip bir patron yuzunden surundum bunda da ayni tarz duzenbaz havayi sezmiyor degilim .
Bence ne Ulusoy ne de patronlarý önyargýnýn hiçbir türlüsünü haketmiyor. Sene baþýnda Enis Ulusoy 2017'nin yorumu yapmýþ, her çeyrek bir öncekinden daha iyi olacak demiþti, nitekim öyle de oldu.
Ciro her çeyrekte keskin þekilde artmaya devam ediyor. Þirketin yurtdýþýnda bilinirliði artarken mali yapýsý da gitgide kuvvetleniyor. Þu anda bu kadar güçlü büyüme trendinde olan baþka bir þirket aklýma gelmiyor Bistte.
Çoðu þirkette büyüme borçlanmayla birlikte riskleri de getirir, ortaklar temettüden feragat ederler. Burda ise güçlü büyümenin yanýnda hem borç yok hem de diþe dokunur bir temettü de var. ULUSE yüksek F/K larý fazlasýyla hak ediyor.
Enis Ulusoy geçen günkü açýklamasýnda 2018 beklentilerini de özetledi. Endonezya en önemli beklenti ama onun haricinde de yurtdýþý satýþlarda da artýþlar bekleniyor yani ciro ve kârlýlýk artmaya devam edecek. Ayrýca þirketin borçsuz ve güçlü nakit yapýsý, açýklamalarda belirtildiði gibi ortaklýk, satýn alma ve yeni arge ürünlerinin piyasaya sürülmesi gibi bir sürü beklentiyi de saklý tutuyor.
Milli bir þirket olan ulusoy elektrk yatýrýmcýsýna destek olmasýný ve hissenin ederini bulmasý için bir çalýþma yapmasý gerekir . Yatýrýmcýsýný üzen bir milli þirket olarak hafýzalarda kalabilir. Herkese bol kazançlar
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Credit in aldýðý malla kime virmanlaniyor bilgisi olan arkadaþ lar varsa paylasirmisiniz
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ufakta olsa bir kýpýrdanma var.
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer Ýmleri