þirket kendi anlatýmýyla cironun % 20 kar elde etmektedir.
aþaðýdaki liste standart üretimi temsil ediyor.ÞUDA VAR BENÝM BEKLENTÝM ÝÇÝNDE ÖNÜMÜZDEKÝ DÖNEMDE YURTÝÇÝ BAÞKA FÝRMALARI SATIN ALMA YADA YENÝ FABRÝKA KURMALARI ÇOK MÜMKÜN.
36 kV seviyesinde dünyada en fazla üretim yapan modüler hücre fabrikasý hacmimizle yurt içi ve yurt dýþýndaki fabrikalarýmýzda yýllýk 60.000 adedin üzerinde Orta Gerilim hücresi, 3.200 adet beton Trafo merkezi ve 6.000 daðýtým trafosu üretimi gerçekleþtirmekteyiz. fiyat listesini daha önce paylaþtým , hesabý siz yapýn.
KAÇIRMAMANIZI ÝSTEDÝÐÝM NOKTA 10 YILDA 110 MÝLYAR $ IN 1/5 Ý NE DEMEKDÝR 22 MÝLYAR $ BUNUNDA % 50 SÝNÝN HAKÝMÝYETÝ O DA 11 MÝLYAR $ DEMEKDÝR , / 10 YIL KADEMELÝ GEÇÝÞDE bende acaba diyerek senelik 2020 için 1 MÝLYAR $ ......(ben frenliyorum ,az yazmaya çalýþarak beklentiyi yumuþatmaya çalýþýyorum)...................ENÝS BEY ANLADIÐIM 2020 ÝÇÝN 1-1.5 MÝLYAR $ BEKLÝYOR
2017 için þunu söyleyebilirim YURTDIÞI ÞÝMDÝDEN 2016 YI GEÇTÝ . eðer yurtdýþý gibi yurtiçi de ayný hýzla büyürse 2016 nýn 2 deðil 3-4 katý çiro görmemizde mümkün zaten ENÝS ULUSOY ve YENÝ YÖNETÝCÝMÝZ de bunu söylüyor.benim minimum beklentim 70 mil. kar. (iþte bu yazýda ki benim olan tek þeyde bu bölüm-herzamanki gibi frenliyerek yazýyorum)
tabii ki herþeyi anlatacak olan ilk çeyrek karý ve alacaðý gösterecek unutmamalý ki þirketin satýþ vadesi 100 gün.
son olarak SÝP ve hükümetin ortak çýkarttýðý kanunlar ENÝS VE SAÝT BEYLERÝ DESTEKLÝYOR.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
arkadaþlar böyle sorularýnýzý özelden yazarsanýz memnun olurum, burada yazýnca kendimizi tekrar etmiþ oluyoruz.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri