Bugünkü pastayý atabilecek var mýdýr... Kimler meydana çýkmýþ, kimler figuranlarini göndermiþ görmek lazým...
Bugünkü pastayý atabilecek var mýdýr... Kimler meydana çýkmýþ, kimler figuranlarini göndermiþ görmek lazým...
Dibe vurmanýn en güzel tarafý ne biliyor musun?
Bundan sonra hep yukarý...
UNUTMAYIN HER KOYUN KENDÝ BACAÐINDAN ASILIR.Yazýlarýmýn tamamý SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým tavsiyesi ve danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez. Asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Ben iki arkadaþa da teþekkür ederm bilgilerni bizimle paylaþtýðý için. Umarým ikinizinde tahmin ettði rakamlarýn arasýnda olur(35 gibi) dostluk kazanýr ve bizde kazanýrýz keþke o rakamlara ulaþsa da bizede güzel bir yeniyýl hediyesi olsa
Keþke olsa ama ben Sait Bey i tanýdýðým kadarý ile ilk teklifi duyduðumda elinde olan arkadaþlarýma söyledim zaten , yabancý o miktara çýkmaz , Sait Bey de 10 deðil 12 den aþaðý çarpaný kabul etmez.Siz olsanýz bu kadar uðraþlarla büyüttüðünüz þirketi kaç yýllýk kar ýnýza satarsýnýz , yada evinizi kaç yýllýk kira ederine satarsýnýz.( þunu hatýrlatmakta fayda var Enis Bey in hedefi hala 2023 için 1 Bn. $ , zaten bunu söylediði için SPK dan ceza yemiþti , açýkcasý bende bunu abartý buluyor ve gerçekci olanýn 0.5 bn.$ olduðunu düþünüyordum taki Astor un sektör içinde ki ataðýna kadar.)
Piyasamýz ancak bir talip olduðu zaman EBÝTDA HEDEF DEÐERÝni fiyatlar , eðer anlaþma olacak olsaydý zaten minimum þuan 23 tl. olurdu.
UNUTMAYIN HER KOYUN KENDÝ BACAÐINDAN ASILIR.Yazýlarýmýn tamamý SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým tavsiyesi ve danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez. Asla yatýrým tavsiyesi deðildir
28 oðlanýn doðum günü.ben hâlâ anlamadým hesaplama.gelecek 12 aymý geçmiþ 12 aymý.
Zaten benim demek istediðim o.þirket temiz bataðý yok .borç yok.muazzam büyüme potansiyeli var.herkes bu þirketin sahibi kendisi gibi düþünürse dediðimi anlar.satýþ olursa bu yazdýðým rakam!arýn altýnda olacaðýný zannetmiyorum.belkide satýþ pazarlýklarý zamana yayýlacaktýr.bu yazdýklarým sadece kafadan tasarýlarýný.yatýrým tavsiyesi olamaz.
Yer Ýmleri