2 Masa 1 Sandalye þirketleri uzaya çýktý. Bizimkisi düþünüyor. Acaba yükselsem bir sorun olur mu diye. O kadar proje aldýn da. Get gayiiii. ..😊
2 Masa 1 Sandalye þirketleri uzaya çýktý. Bizimkisi düþünüyor. Acaba yükselsem bir sorun olur mu diye. O kadar proje aldýn da. Get gayiiii. ..😊
Ya bilanco kötü ogrenen basiyir ya da bilanco iyi dokuyorlar...ama bilanco oncesi bu hareket 11.20-10.50 hareketi % 6.5 düþüþ. Pek iyi olmadi...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayný hareketler 12 aylýk bilançoyu açýklamadan önce oldu. Ben kaðýtlarý dakika dakika izliyorum. Bilanço gelince 12,xx seans sonu 11,xx ler ve yavaþ yavaþ 6 aylýk yorumlarý baþlýyor. Böyle böyle yýl biter. Ama kaç TL de hayýrlýsý bekleyip göreceðiz. En güzel kendine bir hedef koy ve orasý gelince sat gitsin. Benim hedefim 15 TL. Herkese hayýrlý kazançlar
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaþlar blanco ne zaman açýklanýr bilen varmý
Son gun 2 mayis
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulusoy'dan Kosava'ya Dev Sevkýyat
Ulusoy Elektrik in uzman mühendis kadrosu tarafýndan tüm tasarýmý ve üretimi gerçekleþtirilen orta gerilim baðlantý ekipmanlarý orta gerilim ihtiyaçlarýnda en çok tercih edilenler arasýnda yer alýyor.
Ulusoy Elektrik in uzman mühendis kadrosu tarafýndan tüm tasarýmý ve üretimi gerçekleþtirilen orta gerilim baðlantý ekipmanlarý orta gerilim ihtiyaçlarýnda en çok tercih edilenler arasýnda yer alýyor. Ulusoy Elektrik Kosava ya 192 adet HMH 24Kv 66 adet 24 Kv RMU, 45 adet sac köþk sevkiyatý gerçekleþtiriyor.
FÝYAT LÝSTESÝNÝ DAHA ÖNCE PAYLAÞMIÞIM. TOPLU SATIÞLARDA GEDÝK DÝR, ALICI ÝSE YA ÝÞYAT YADA TEB+CÝTÝ+DEUCH DÝR NEDE OLSA YABANCI PAYI 1.000.000 LOTU GEÇTÝ .
Ne zaman sevkiyat, fiyatlarý bir daha yazda millet iki kurus düþtü diye laf etmesin. Tskler
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri