1 ' nci olarak yanlýz basit olarak farkýn nereden kaynaklandýðýný zaten yazarak paylaþtým, herhalde ben anlatamýyorum.(ipucu vereyim 31 mart tarihindeki döviz $ kuruna bakýn miktarýn bir bölümü oradan-zaten bilançoda benim için beklenmedik olan $ olarak olan alacaklardaki % 4 lük kur farký alacak bölümüne yansýtýlmayýp bunun TL bazlý nakit ve stok hanesine bilanço kalemi olarak iþlenmesidir.yatýrýmcý iliþkilerinden bu konu hakkýnda bilgi almanýzýn hemen hemen imkansýz olduðunun farkýndasýnýzdýr, tlf. açsanýz bile msn atsanýz bile gerekli bilgiler yayýnlanmýþtýr diyecekler: tecrübe ile sabittir. )
2'nci olarak fikrimi soran arkadaþlara cevabým þu yaptýðým kaba hesapla bile 2017 alt kademe kar rakamýný bilançoda göreceðimize inanýyorum.
3'ncü olaraksa , yaratýlan algýdan ( karýn az geldiði ) ben memnunum ARKADAÞLAR SATIYORLAR, kendilerine GERÝ KALAN YATIRIM HAYATLARINDA BAÞARILAR DÝLERÝM.Ben satmýyorum ,

-zaten bilançoda benim için beklenmedik olan $ olarak olan alacaklardaki % 4 lük kur farký alacak bölümüne yansýtýlmayýp bunun TL bazlý nakit ve stok hanesine bilanço kalemi olarak iþlenmesidir.yatýrýmcý iliþkilerinden bu konu hakkýnda bilgi almanýzýn hemen hemen imkansýz olduðunun farkýndasýnýzdýr, tlf. açsanýz bile msn atsanýz bile gerekli bilgiler yayýnlanmýþtýr diyecekler: tecrübe ile sabittir. )
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri