Benim hakkýmdaki düþüncelerinize saygý duyarým ama katýlmak zorunda deðilim !
bakýn ben yazdýðým ve paylaþtýðým haberlerde hep adres veriyorum doðru mu? ÜRDÜN meselesine gelince sizlere TWÝTTER YADA FACEBOOK a da bakýn demiþtim , tekrar ve tekrar okuyunuz , bu iki kanalda ÜRDÜN SEVKÝYATI HAZIR DÝYOR ÞUBAT AYI,
KARIN 9.700 geldiðini fakat $ deðiþim ve TL ye çevrimde de 8 .000.000 artý bir fark olduðunu bununda normalde þirketin kar göstermesi gerektiðini yazdým, bunuda tekrar ve tekrar okuyun, KARIN neden daha fazla olmasý gerektiðini ama Kalem oyunu ile fark yaratýldýðýný anlattým.þirketin açýklamalarýný yazmak hayal satmaksa onu þirkete söyleyin , dikkatinizi çeksin ben sevkiyatýn hazýr yada teslim edildi olan haberleri bilançoya dahil edilmesini bekliyorum.
M.EFE kardeþim, güzel arkadaþým ben fk a bakmam ben piyasa deðeri * defter deðerine bakarým, þirketin karý varsa + büyüyorsa +gelecek beklentiside yüksek + çarpan etkisi benzer / yoksa yakýn þirketlerin çarpan deðerine bakar- düþük kalmýþsa, ben o zaman iþte o þirkete bakarým.
farkýndaysanýz herkes kendisini anlatýyor ve herkes de kendisini doðru görüyor, insan doðasý, olabilir bende yanlýþ yapmýþ olabilirim ve el elden üstündür. herkese iyi akþamlar diliyorum .

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri