Durdo sattým bikac ay önce 6ttl simdi 21, küsur...deva sattim 6tl den 1 ay once simdi 11 e dayandý..brisa israri yüzünden...
Redmi Note 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Durdo sattým bikac ay önce 6ttl simdi 21, küsur...deva sattim 6tl den 1 ay once simdi 11 e dayandý..brisa israri yüzünden...
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
Sn Zinos sizinle ayný fikirdeyim.
5.50 'dan uluse satýp geçmiþe karalar baðlamanýn bir faydasý yok.
Dönem dönem kotdan çýkma ihtimali ile ilgili bir þeyler yazýldýðýný anýmsýyorum.
Bu konuyu musait zamanda biraz açarsanýz çok memnun olurum.
Eðer kotdan çýkmaz ise uluse'nin orta ve uzun vade de kaybettirme þansý imkansýza yakýn diye düþünüyorum.
Bugünkü borsa deðeri 40 milyar dolar olan Eaton,
Uluse'yi hobi amaçlý almamýþtýr.
Yatýrým yapmayý planlayan bir çok kiþinin aklýnda bu kotdan çýkma ihtimali var sanýrým.
Þimdiden teþekkürler![]()
Pazartesi nasýl olacak acaba
DÝKKAT Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Venus Z20 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse diðerleri gibi kýsa zamanda prim yapmadý
Sadece %30 gibi bir ortalama tahmini
Bokunu çýkardýlar..iyice sacmldi 38,10 tavandan 32 ye
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
=).. hepsi oluyor.. ozelden soranlar burdan baksýn.. 40 dedim gelid.. ihracat açýldýðý an 3 basamklýlara yol alýr.. 2021 .. sabreden kazanýr..
kottan çýkmayý soran arkadaþ için;
Öncelikle Eaton Ulusoy u alýrken kote kapanmak istiyorum diye açýklama yapmýþtý ama yeterli hisse çaðrýya gelmedi..Þirketi büyütürken bu potansiyelli KY ile paylaþmak istemiyorlardý..Bu sebeple bu hisse de sürekli kapanacak algýsý var. Fakat anlaþýlan oki bizi içerde tutarak kapanmak istemiyor. çünkü þuana kadar çoktan kapanabilirdi.. Amerikan þirketi olduðu içinde çok normal. KY riskini içerde almaz..
dolasýmdaki pay %6,31 gözükmekle beraber imtiyazlý hisse olduðu için þuan kontrolde %95 in ustundeler. Kap a da aciklama yaptilar
%98 icinde yaklasik 3.2 m tl hisse lazim
þuan 95in üzerinde olduklarý için isterse kota kapatabilir. 1 aylik ort dan Cagri yapar. çaðrýya vermezsen kapalýda eatona ortak olursun=) .çaðrýda verme Zorunluluðun yoktur.
kazara geri alým açýklayýp 3.2 m lot toplamayý baþarabilirlerse zorunlu cagri yaparlar ve isterse de zorunlu olarak hepinizin malini alir. Ky yatirimciyi atarak sirketin 100 de 100 une sahip olur. Istemezsede zorunlu cagri sonrasi borsaya acik olmaya devam eder.
kurallar böyle iken amerikan firmasýnýn KY içerde býrakýp kapanmayacaðý yönünde görüþüm vardý ki nitekim öyle oldu.(daha önce yazmýþtýn yine bu forumda)
Þuan kota kapansalar bireysel olarak ben çaðrýya mal vermem.. Eatonla ortak olurum...
Sn Zinos,
zaman ayýrýp detaylý bilgi verdiðiniz için çok tþk ederim.
Yer Ýmleri