kimse yok mu
kimse yok mu
Strong Orderbook / More than 100M TL order book as of May 1s17
YEÞÝLIRMAK EDAÞ 18.600.000 TL
ENERJÝSA 7.800.000 USD
UNDP IRAQ 1.840.000 USD
EDCO JORDAN 5.941.000 USD
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Export diversifica&on increases significantly
41% exports depends on a single country in 1Q17 %1 = 540.000 tl.
1-Jordan(%41)2- Morocco(9) 3-Turkmenistan(7) 4-Lithuanian(5) 5-Algeria(4) 6-Sudan(4) 7-Iraq (4) 8- Mauritania(4) 9-Palastine(4) 10-Other 17 Countries (19) %100 = 54.000.000 tl.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Local & Int Competition
Local Players Elko ( BANKRUPTED )piyasadan çekildi.~20% Market Share
Elimsan ( CAPACITY PROBLEM) ~15% Market Share
Ulusoy Electric Market Share from 40% -Reached to 60% ?%20 boþta potansiyel.
Global Players
1-Schneider -HQ in France 2- Siemens - HQ in Germany 3- ABB - HQ in Switzerland 4- Ormazabal- HQ in Spain
þimdi verilerde grafiklerde var pakat kopyalayýp yapýþtýramadým. Burada önemli olan 2013 le 2017 ilk çeyrek karþýlaþtýrmasý*
43,3 den 67,1 milyon tl ye çýkan ilk çeyrek bilançosu . orada dikkat çekici nokta tek iþ yapýmýndan - onlarca iþe ve 1 fabrikadan 3 fabrikaya , yurtdýþý ilk çeyrek sipariþleri 54.000.000 tl yi geçmiþ , iç piyasanýn % 20 sini elinde tutan (ayedaþ'ýn ihale haberlerine bakýn) elko piyasadan çekilmiþtir..
Yazmayacaðým diyorum dayanamýyorum.
Bütün bilgiler sadece sizdeymiþ gibi kesip kesip buraya yapýþtýrmanýn ne anlamý var ?
Amacýnýz itibar puaný ise ben verdim.
Kaynak neden paylaþmýyorsunuz ?
Ben paylaþayým:
Ulusoy Elektrik Kök Hücre Dergisi
http://www.ulusoyelektrik.com.tr/Upl...zine/22017.pdf
Biri okusun da faydalansýn.
Tarzýnýz hiç hoþuma gitmiyor.
Dönüp dönüp ayný þeyler...
Amaç bilgi ise bende daha fazlasý var emin olun ama buradan paylaþtýktan sonra kesin gerçekleþmesi lazým. Bu beklentiler olmazsa bana güvenerek, inanarak alan adamýn hali ne olur ?
Patronlardan biri ile yakýn bir geçmiþte tanýþma fýrsatým oldu.
Ýþler yolunda iç talep iyi, ihracat iyi, Endonezya fabrika imalata hazýr. Test sonuçlarýna istinaden Endonezya' daki resmi mercilerden izin bekleniyor. 2017/12 konsolide bilançolarda inþallah Endonezya fabrika satýþlarýný görmüþ olacaðýz. Cezayir de ayný þekilde. Ýþler týkýr týkýr yolunda gidiyor.
2023 için 1 milyar usd ciro hayal. Bunu burdan açýk ve net söylüyorum. 1 milyar TL makul bir hedef.
Patron da dediyse biraz uçuk bir hedef olmuþ.
Hayal satanlara inanmayýn. Kendiniz araþtýrýn, sorun.
Kendinizin elde ettiði bilgi dünyanýn en deðerli bilgisidir.
Selamlar,saygýlar.
Bu hayal taciri saçma sapan þeyler paylaþtýðý sürece düzeltmeye devam edeceðim !!!
Bu hayal taciri saçma sapan þeyler paylaþtýðý sürece düzeltmeye devam edeceðim !!!
Tarzýnýz,yazmanýz ? ilginç ! nasýl bir karekter , suçlamayla devam ediyor, iþte böyle kiþiler yüzünden paylaþým yapmak istemiyordum, þimdi anladýnýz mý ?
Evet arkadaþlar gördünüz deðil mi ? burada ULUSOY ELEKTRÝK ' in resmi sitesinden YATIRIMCI 1Q17 SUNUMU nu paylaþýyorum , O anlamadýðý gibi suçlamalarda bulunuyor. RESMÝ YAZIYA , HAYAL TACÝRLÝÐÝ DÝYEN KÝÞÝNÝN AMACI NEDÝR , MADEM PATRONU DA TANIYORSUN ? DEVAMINIDA ANLAT !... YOKSA BÝZ MÝ YANLIÞ ANLADIK, evet kimsin necisin ?
Ýkinci sorunuza cevap vermeyeceðim.
Beni rahatsýz eden þey bu bilgiler sadece sizdeymiþ gibi kopyala/yapýþtýr yapmanýz.
Paylaþýmlarý Kaynak göstererek link atarak yapmanýz daha isabetli olur. Madem çok faydalý olmak istiyorsunuz atýn linki buraya adam okusun, okusun ki daha fazlasýný talep etsin!
Bu þirketi hiç tanýmayan biri sadece size sorarak bilgi edinmeye çalýþýr.
Paylaþýmlarýmda gerçek dýþý bir þey görürseniz lütfen düzeltin.
Ayrýca seviyesiz lafý gerçekten çok ayýp. Alýn forum sizin olsun.
http://www.ulusoyelektrik.com.tr/Upl...umu-1q2017.pdf
Bakýyorum kaðýt ra iþlem yok denecek kadar az burda herkez birbirine giriyor arkadaþlar yardimci olmak istiyor ama birileri bir birine kýzýyor okuyan okur okumaya beðenmeyen neden kýzar anlamýþ deðilim kagit iyice sýkýþtý ya saðý ya yukarý kýracak belli ama lütfen bizler birbirimizi kirmayalim zaten bizler elinde az Loti olan küçük yatýrýmcýya kagit a tahta yapanlar istedin de gider çok büyük haber olmadan zaten gitmez her keze bol kazanç diliyorum
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
suçlamayla baþlayýp devam eden , bunu ilk defa da yapmayan sizsizniz . bilmediðiniz birkaç arkadaþýn özelden sorularý üzerine bunu paylaþmamdý . sadece ben bilirim yada bilgi bende demek ne kadar saçma ve hem de suçlama, bu bile seviye kaybýyken, iyice aþaðýya çekip HAYAL TACÝRÝ demek, iþte bu seviyesizce bir yaklaþýmdýr. SÝZ ÝLK ÖNCE NE YAZDIÐINIZI DÜÞÜNÜN.
Bu site ne benim nede sizin burasý paylaþým yeri, herkesin anlama kapasitesi farklýdýr,anlayýþý, düþünce þekli farklý , VERÝ tek baþýna sadece bilgidir. Ýnsan aradaki farktýr.
az önce patronu tanýdýðýnýzý ÝTÝRAF ETTÝNÝZ, fakat onun koyduðu hedeflerin de gerçekleþmeyeceðinide yazdýnýz
þirketin ilk çeyrek faaliyet raporuna da hayal dediniz![]()
harbiden kimsiniz ? kimleri tanýyor ve kimlerle iletiþim halindesiniz ? merak ettim, aydýnlatýrsanýz ben müteþekkir olurum. yanlýz seviyeyi koruyarak, suçlama yapmadan ( hayal taciri gibi), þimdiden teþekkürler, eeee ne de olsa patronu tanýyan fazla kiþi yok burada.![]()
Yer Ýmleri