[QUOTE=kaptanoglu;444015]Peki patron boyle demis. Resmen uçmuþ. Halka arzdan once bir dergiye verdigi bir roportaj bu. O donem kuzey afrika muthis bir pazardi.Halka arzdan sonra ciro nereye dusmus hic baktiniz mi ? Hic sirkete þu soruyu sordunuz mu ? 2015 de ne oldu ? Neden ciro düþtü? Ben patronlar dahil kimseye inanmayabilirim. Rakamlara bakarým. Ilk dort aylik siparis 100 milyon deeplara( gerçektende insan faktörü ,paylaþýmý iyi okuyun)anlayamýyorsanýz sorun. 3.500.000.000 TL hasilattan bahsediyorsunuz. Akli selim davranin lutfen. Ben hayal dedigimde zorunuza gidiyor. Bu sene 300-350 milyon ciroya raziyim. Her sene yuzde 20 -30 buyusun ustu sizin olsun...
volkan özsökmen yönetÝm KURULU ÜYESÝ( 2017 ocak-þubat-mart dergisi röportaj)
bu müþteri odaklýlýk, esneklik ve rekabetçilik üçgenin devam ettirebilirse, Ulusoy Elektrik 5-10 sene içinde sektörün ilk beþ global devinin arkasýndaki grupta yerini alacaktýr.(kýsaca diyor ki uluslararasý platform ve yerel-SON % 51 YERLÝLÝK ÞARTI- olmak üzere hedef 1 milyar $ diyor)( unutmadan bu adam sýradan þubu deðildir araþtýrýn, sonra UÇMUÞ VS gibi kelimeler kullanmayýn)
Ulusoy Elektrik in de faaliyet gösterdiði orta gerilim (OG) salt sistemleri ve daðýtým transformatörleri sektörü yýlda yaklaþýk 20-22 Milyar Avro nun döndüðü bir sektör. OG salt sistemleri ise bunun yarýsýndan biraz fazla, yýllýk 12 Milyar Avro lük çok önemli bir sektör. Sektörün yaklaþýk %50 sý ABB, Eaton, GE, Schneider ve Siemens gibi 5 global devin elinde. Geri kalan % 50 sý ise, bu sektörün en önemli özelliðini temsil eden, çoðunluðu lokal, binlerce küçük ve orta ölçekli firma arasýnda paylaþýlmakta.

. 3.500.000.000 TL hasilattan bahsediyorsunuz. Akli selim davranin lutfen. Ben hayal dedigimde zorunuza gidiyor. Bu sene 300-350 milyon ciroya raziyim. Her sene yuzde 20 -30 buyusun ustu sizin olsun...
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri