Originally Posted by
deeplara68
Þirketin yönetimi ile ilgili herhangi bir þüphem yoktur.
2017 için beklentim kar rakamý 70-100.000.000 tl.dir 2017 yýlý ilk çeyrek karý 15.000.000 üzeri olan rakamlar bu öngörümü des
2018 için beklentim kar rakamý 150-250.000.000 tl.dir - tekler ama ilk çeyrek rakamý 25 ve üzeri gelirse 2018 beklentimin
2019 için beklentim kar rakamý 300-500.000.000 tl.dir gerçekleþmesi demek olur.unutmayýn patronlarýn hedefi dünyada ilk
2020 için beklentim kar rakamý 800.000.000 tl.dir 5 e girmek cironun milyar $ olmasýdýr. 1 mil.$ lýk ciro demek %20 net kar demekdir.þirket bu arge destekli geliþimini devam ettirirse ki öylede görünüyor, çok daha yüksek cirolar gerçekleþir.
unutmayýn her koyun kendi bacaðýndan asýlýr, asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Avrasya Tüneli nde Ulusoy Elektrik
Asya ve Avrupa ilk kez deniz tabanýnýn altýndan kara yolu tüneliyle birleþtirecek olan Avrasya Tüneli nin mobilizasyon sisteminde Ulusoy Elektrik hücreleri kullanýlýyor. Avrasya Tüneli, toplam 14,6 kilometrelik bir güzergâhý kapsýyor
Ulusoy Elektrik Finlandiya ya Daðýtým Transformatörü Sevk Ediyor
4 kýtada 50 den fazla ülkeye ihracat yapan Ulusoy Elektrik, Finlandiya da orta gerilim enerji baðlantýlarý sevkiyatýna baþladý.
bunlar da yeni arge ürünler( seri üretimlerine de baþlandý)i :
Havai Hat Fider Otomasyonu
12-24-36kV Manuel ve Otomatik opsiyonlu Gaz yalýtýmlý ve silikon buþingli harici tip ayýrýcý ve kesiciler
UKON Kontrol Sistemleri
Uzaktan Þebeke izleme ve kontrol sistemleri RTU uygulamalarý
geçmiþte deeplara arkadaþýn 2017 yýlý için 70-100 milyon kar beklentisi varmýþ...benim hesaplamalarým 100 ve üzerine iþaret ediyor ...çok ilginç olmuþ...zamanýnda kimse ona inanmamýþ galiba...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri