emmi diyor ki: yatýrým bankasý da laf mý? fýrsat çýkarsa (yani öldüm fiyatýna olursa) ben yiðenlerime daha neler alacaðým.o ayrý yazýlmýþ -da eki çok önemli
emmi diyor ki: yatýrým bankasý da laf mý? fýrsat çýkarsa (yani öldüm fiyatýna olursa) ben yiðenlerime daha neler alacaðým.o ayrý yazýlmýþ -da eki çok önemli
Haber yalanlanmadý ama, belirsiz bir cevap. Bugün geldiði yere geride gelebilir 1.39 lar yada ters hareket
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yatay bir seyirle baþlamasý bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açýlýþ fark deðerine iliþkin medyan
tahmin +90, ortalama tahmin ise +91 puan oldu.
Foreks'in 40 aracý kurum analisti ile yaptýðý ankette, en yüksek
beklenti +561 puan olurken, en düþük beklenti -240 puan olarak
gerçekleþti.
Ankete katýlan 40 analistin 27'si pozitif, 13'ü negatif açýlýþ
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafýndan günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açýlýþ anketine katýlmak isteyen yatýrým uzmanlarý
[email protected] adresine baþvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açýlýþ Anketi Sonucu
Medyan : +90
Ortalama : +91
Maksimum : +561
Minimum : -240
Katýlýmcý: 40[(+)27(-)13]
Foreks Haber Merkezi ( [email protected] )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(10/09/2019 - 09:22:51)
Kasada çok az þirkette olan döviz var.Elbet birþeyler yapacak...
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
* * Doðan Holding (DOHOL, Nötr): Bir internet haber sitesinde (
www.bloomberg.com
), Þirketin mevcut bir yatýrým bankasýný satýn* alacaðý veya yatýrým bankacýlýðý lisaný için baþvuru yapacaðý* konusunda bir haber yer almýþtýr. Söz konusu haberde bahsi geçen "yatýrým bankacýlýðý" da doðru fýrsat çýkmasý halinde baktýðýmýz* sektörlerden biri olup, bu konuda Þirket'in henüz kesinleþmiþ bir* karar bulunmamaktadýr. Konuya iliþkin bir geliþme olduðu takdirde* ayrýca kamuya açýklama yapýlacaktýr. Haber sonrasý hisse dün %3,62* yükseliþ kaydetmiþti.
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
* * Dün Bloomberg'da çýkan habere göre Doðan Holding Yatýrým Bankacýlýk faaliyetine girmek istiyor. Bunu saðlamak için de ya yeni* bir lisans alacak ya da mevcut bir bankayý satýn alacak. Doðan Holding* bugün KAP'a gönderdiði haberde sektörle ilgilendiklerini ancak henüz* bir karar alýnmadýðý belirtildi.
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Yer Ýmleri