12 aylýk da sadece kur farkýndan 157 milyon kar gelecek.Yani yýl sonu kar'ý en az 600 milyon olavak gibi görünüyor.Benim tahminim ise 650 milyon...
12 aylýk da sadece kur farkýndan 157 milyon kar gelecek.Yani yýl sonu kar'ý en az 600 milyon olavak gibi görünüyor.Benim tahminim ise 650 milyon...
31 aralik 2018 de dolar kuru 5.3 idi. 31 aralik 2019 da 5.95 yani yuze 10 un üzerinde yukselmis. þirketin kasasinda ne kadar dolar var tam olarak bilen var mý?
Gesendet von meinem LYA-L29 mit Tapatalk
benim hesaplarima göre 327 milyon tl kambiyo kär gözüküyor. kasada 568 milyon dolar olarak gördüm internette bi sitede
bugün bile gözü topraða bakýyor
Kur faký kar/zararý net döviz pozisyonu üzerinden hesaplanmasý gereken bir kalemdir. Net döviz pozisyonu toplam döviz varlýklarýndan(kasadaki + bankadaki + alacak…) toplam döviz yükümlülüklerinin (döviz borçlarý) düþülmesiyle bulunur. DOHOL 30 Eylül 2019 Bilanço dipnotlarýna göre Net döviz pozisyonu:
USD 567.759.000 Artýda;
Avro - (5.325.000) eksidedir.
Sn seavoice son durum grafik ve yorumunuz ltf.
Burada verdiðim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlý olup yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir ve her türlü alým satým iþlemlerinizde yatýrým danýþmanýnýza danýþarak karar vermeniz önerilir.
Burada verdiðim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlý olup yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir ve her türlü alým satým iþlemlerinizde yatýrým danýþmanýnýza danýþarak karar vermeniz önerilir.
Yer Ýmleri