bu emeklilik fonlarýn kaderi galiba. adamlar ne zaman girse 50 kademe aþaðý basýyorlar. sonra onlarin elindekileri alýp 100 kademe yukarý sonra tekrar ayný senaryo
LYA-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu emeklilik fonlarýn kaderi galiba. adamlar ne zaman girse 50 kademe aþaðý basýyorlar. sonra onlarin elindekileri alýp 100 kademe yukarý sonra tekrar ayný senaryo
LYA-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn Varyemez,öncelikle helal olsun size.Yahu, daha önce kaðýdý sattým ama sonra aldým demiþtiniz. ( defalarca) Bu iþlerden para kazanmadým veya az bir kazanç elde ettim demenize raðmen bazý sinirleri fazlasýyla bozulmuþ arkadaþlar size ýsrarla "Yok yok kazandýn" demiþlerdi.Asýl amaçlarý beni eleþirmek.Çünkü ben 2 lirayý uygun görmüþtüm.Bana göre o zaman da öyleydi,þimdi de öyle.Ancak virus krizi çýkýnca ben ve benim gibi bir çok insan yanýldý.Aslýnda buna yanýlgý denmez.Olaðanüstü bir durumdan dolayý bütün dünyanýn borsalarý düþtü.Ayrýca bu arkadaþlar da yaptýklarý yorumlarýyla fena þekildi çuvalladýlar.Yani aslýnda hepimiz cuvalladýk.Ama bu zat-ý muhteremler "zeytinyaðý gibi üste çýkmaya çalýþýyorlar"Pes doðrusu! Fakat ,ben bu arkadaþlara üzülüyorum.Kredi ile birlikte iki defa kaybettiler.Sinirli halleri,ona buna sataþmalarýný anlýyorum.Ama,üzülmeyin arkadaþlar,borsa da kazanç bitmez.Yine kazanýrsýnýz.Þahsen benim ortalamam iki yýlda 1.10.Yani yine kar'dayým.Allahtan üç ay önce ev alacaðým diye diðer bütün kaðýtlarýmý satmýþtým.Ýnþallah bugün ,yarýn Doðan'ý alýr,beklemeye devam ederim.Siz daima dürüst davrandýnýz.Bravo...
Alým satým yapmadýðmýz sürece karda zararda ekrandaki görüntüden ibaret,hepsi sanal.
Stresli günler,sakin olalým.Panikle hareket etmeyelim.
Gecenin en alacakaralýðý, gün aðarmaya yakýn saatler diyorlar.Gecenin neresindeyiz onuda bilemiyoruz.
Temel ve tekniðin ikiz kardeþ oldugunu,unutmayalým,kalp kýrmaya gerek yok.Herkes kendince bir yol çizer.
Burda Kendimizce eðlenmeye çalýþýyoruz,zaman geçiriyoruz.
Emmi geri alým yapar destek atar,paniði en az olan yatýrýmcýlarýn bizler olmasý lazým...
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
üzülmeyin iki holdingimizde temettü veriyor..
bugün borsada en çok para giriþi olan senet DOHOL 1. sýrada emmi yine TEB üzerinden mal alýyor
2016 dan beri bandýn alt koyu yeþiline 6. geliþi..
bu da 233 üssel saptýrmalýsý.. arada 4 kademe var..
![]()
Yer Ýmleri