Gavurlarýn payý yüzde 50 yi geçince bizim ky olaya uyanýr da artýk o tarihte dohol 3 mü olur 4 mü olur artýk o kýsmý kýsmet)))))
Gavurlarýn payý yüzde 50 yi geçince bizim ky olaya uyanýr da artýk o tarihte dohol 3 mü olur 4 mü olur artýk o kýsmý kýsmet)))))
Adamlar ürkütmeden altan alta topluyorlar...Biz ky malesef hisse 3 e 5 e katlayýnca balýklama atlýyoruz atlayýnca da uzun vadeci oluyoruz...Durum doholde de deðiþmeyecek gibi...
Ytd...
Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnsaf 1.90 dan 2.22 þuan, Örneðin 10000lot alsaydýnýz
Üç haftada 3000 TL eder, 2.40 dan becerip satan olursa 5000TL eder % 15-25 arasýnda kâr eder.
Ne bekliyorsunuz birden %400 mü?
Siz Holding sahibi olsanýz Toplayarak mý yükseltirsiniz, yoksa kanser ettirerek mi.
Ben þansen kanser ettirirdim, nasýl olsa ipler benim elimde derim.
Herkes Milyon lot satýldý yada alýndý yazýyoruz.
Adamlar her Lotu teker teker sayýyor, yerine koymadan kârýný almadan yükseltmez.
Bazýlarýmýz der benimi gördün þimdi çýktý der? Evet seni gördü çünkü Topluyor ve sayýyor Lotlarý.
DOHOL un borsada yalan olmasýn 800-900milyon Lotu Ýþlem görüyor.
Öyle kolay mý birden yükselmesi?
Bunlar benim görüþlerim
YTD
20 gün önce 380 milyon lot tarihi iþlem hacmi rekoru kýrýldý.Borsada doholun iþlem gören 980 milyon lotu var,bunun nerdeyse yüzde 40 ý kadar iþlem olup el deðiþtirme mi oldu,bu elbet imkansýz.O gün bir iki milyon lot el deðiþtirdiyse büyük olay bence.Takaslar iþlem hacimleri genel bir fikir verir.Adamlar ky nýn huyunu bildiðinden gidecek kaðýtda hareket hacim gösteriyorlar ilgi çekiyorlar,borsa düþtüðü gün gidecek kaðýdý yukarý çekiyorlar fýrsat bu fýrsat bütün kaðýtlar düþtü bizimki düþmedi satýp baþka kaðýda geçelim düþüncesi ile elinizdeki lotu almaya çalýþýrlar,ya da borsa artar tüm kaðýtlar gider sizin kaðýt kýrmýzýdýr lanet olsun bundan bir halt olmaz satalým gitsin düþüncesi oluþsun isterler.Doholda tüm bu çakallýklar mý diyeyim borsa numaralarý mý diyeyim her neyse tüm bu anlattýklarým yapýldý son zamanlarda.Bu nedenle de kaðýda güveniyorum.Ha bir de investingte uzun süre ful mesai kaðýdý kötülüyenler vardý,þu ara ortalýkta yoklar o da iyi bir göstergeydi benim açýmdan.Neyse uzatmýyayým bu kaðýt bence büyük bir çýkýþýn arefesinde..
Dolarda para etmeyecek artýk. Banka dolarý olandan býrakýn faiz vermeyi komisyon kesecekmiþ. Doðan dolarlarýn çoðunu satýp kurtulabilirse iyi olabilir. Altýna, Gayrimenkule veya satýnalma ile baðlasa daha iyi olacak. Ýleriye dönük elektrikli otomobil için akü yatýrýmý motor yatýrýmý Aydýnlatma sektöründe çalýþan biri olarak da Led lens trafo pcb ve Elk. grubu %90 yurdýþýna baðlý. Bu sektöre de yatýrým yapabilir.
FIG-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Doholdaki bu rahatlýk ve bu fýrsat doðrusu bizi buraya çekti...Bu arada batýk þirket olsaydý bence de 5-10 kat sürerlerdi...Dolu olunca batýk þirketleri 5-10 kat götüren boþ tenekeler burada yok...onlarýn yerine kurnazlar burda...Sabýr Oyunu oynayayacagýz bu kurnazlarla...bu arada biraz daha indirirseniz kurnazlar millete mal kaptýrýrýz diye korkmayýn... Hep siz mi kazanacaksýnýz...Ama bakalým kurnazlar nasýl bir oyun oynayacaklar bizlere...Ýzliyoruz...
Ytd...Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu bir gerçek Emmi çok Uyanýk, her Zaman kelepire aldýðý Þirketleri, 10 katýný üfledi.
Dýþbank, Petrol Ofisi, Medya Gazete vs.
Emmi þuan beklemede, neyi kelepir alýrým diyor.
Yer Ýmleri