Originally Posted by
0101
Nedir bu þirket?
Ne plastiði, ne ambalajý?
Böyle büyük para ödeneceðine satýlýp büyük para alýnsa daha güzel olur muydu?
Ne üretiyor? þimdiye kadar ne kâr etmiþ bu þirket?
bilgisi olan arkadaþlar biraz açýklayabilir mi?
KAP'a açýklama gelmiþ:
Finansal Duran Varlýk Edinimi
57.803.431,-Avro olup, "Kapanýþ" tarihi itibariyle 509.664.411,81-Türk Lirasý karþýlýðýndadýr (11.09.2020 tarihinde saat 15:30'da açýklanan TCMB Döviz Alýþ Kuru).
Sesa Ambalaj ve Plastik Sanayi Ticaret A.Þ.'nin sermayesini temsil eden paylarýn tamamýnýn (%100), doðrudan baðlý ortaklýðýmýz Öncü Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.'nin sermayesinde %70 oranýnda pay sahibi olduðu doðrudan baðlý ortaklýðý SESA Üretim Yatýrýmlarý ve Yönetim Hizmetleri A.Þ. tarafýndan satýn alýnmasý ve devir iþlemleri 14.09.2020 (bugün) gerçekleþtirilmiþ olup, "kapanýþ" iþlemleri bugün itibariyle tamamlanmýþtýr.
Sesa Ambalaj ve Plastik Sanayi Ticaret A.Þ.'nin sermayesini temsil eden paylarýn tamamýnýn (%100) iktisap edilmesinde, SESA Üretim Yatýrýmlarý ve Yönetim Hizmetleri A.Þ. tarafýndan 35.838.129,-Avro tutarýnda özkaynak kullanmýþ, kalaný ise banka kredisi ile finanse edilmiþtir. Pay alým bedeli ile ilgili olarak, takip eden dönemlerde, bazý þarta baðlý bedel uyarlamasý ve/veya performans ödemesi söz konusu olmasý durumunda, gerekli açýklamalar konuya iliþkin finansal tablo dipnotlarýnda yer alacaktýr.
Yer Ýmleri