Sayýn mergeni bende severim iyi niyetli bir insan ancak usta falan deðil ,usta adam kendi iþini kendi yapar madem o kadar anlýyor o çizgilerden ,otursun kendisini zengin etsin ,yapamýyor yapamaz çünkü teknik analizin geleceðe yönelik þu olur bu oluru falcýlýktan baþka bir þey deðil ha geçmiþe doðru grafiðine bakar kaðýdýn izlediði haraket hakkýnda bir çýkarým yaparsýn ama geleceði kimse bilemez ,madem öyle neden üç on paraya kanal kanal dolaþýp çenesini yoruyor
sayýn FÝLÝOZOF16@ siz sakýn alýnmayýn ,tüm teknikçiler benim için falcýdýr hatta mümkünse onlarýn dediklerinin hep tersini yaparým öyle para kazanýrým
Eskiden bende öyle sanýrdým,
Kobralara fýsýldayan adamý tanýyana kadar...
CPH1909 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
Valla ahmet mergen ne der bilmem,tekniðe de malum daha önce yazmýþtým inanmam.Ama kaðýda bakýyorum karýna bakýyorum ,PD/DD ne bakýyorum,piyasanýn genel durumuna ve gidiþatýna bakýyorum ne borsada ne doholde henüz acele edilecek bir durum görmüyorum.Kaðýt bence normal fiyatýnda,artýk ucuz falan deðil.Bir müddet izlemede kalmakta fayda var.
Evet dohol fiyatinda sasa gübre ucuz onlara bakmak lazim
Dolar 1,5 lira iken 70 kuruþtu yaklaþýk; bu embesil hisse.
3.80 olduðunda dolar medyadan çýktý ve hisse bu satýþla ancak 1.5 liralarý görebildi azami.
Dolar þimdi olmuþ 7,5 hisse fiyatý 3,17
Mahir þekilde kasasýný dövizle doldursa da
itibar baðlamýnda bir mesafe alamadýðý ortada.
Ytd.
Azami tasarruf milli þiarýmýz olmalýdýr.
M.Kamâl ATATÜRK
Galata Wind’in halka arzý önemli bir dönüþümün ilk hareketi olabilir..
2012 yýlýnda toplam 126 MW’lýk kurulu gücü olan iki adet RES için Aðaoðlu’na 240 milyon € ödenmiþti. Toplam ödenen bedel MW’a bölündüðünde yaklaþýk 1,904 milyon € / 1 MW yapar.
Ýlave kapasite artýrýmlarý ve yeni yatýrýmlarla GES’ler dahil toplam kurulu gücü 269 MW’a ulaþmýþ durumda.
Halka arz edilmek istenen Galata Wind’in deðeri yaklaþýk olarak 269 MW*1,9 milyon € yaptýðýmýzda 511 milyon € yapar
Kasadaki nakiti en son 390 milyon $ dý onu da 300 milyon €’ya yuvarlayýp üzerine eklersek o da kabaca 800 milyon € eder.
Yani kasadaki dövizi + galata wind toplamý
þirketin kabaca toplam piyasa deðerine eþit neredeyse.
Doðan Holding her ne kadar halka açýksa da bazý iþ ve iþlemleri kapalý kutu gibi gelebilir yatýrýmcýlara, haklýdýrlarda..
O yüzden holding iþtiraklerinin halka arz’ýný önemsiyorum; bence siz de önemseyin😊)
Öncü Giriþim’i de bekliyorum mesela..
Aytemiz neden olmasýn ? (Zaten yedi bitirdi bizi😉)
Þirketin hisse deðerleri nereleri olmalý kýsýmlarýna bir þey demiyorum. Ama hesap ortada onu da görmek lazým diyorum; herkes kendine göre bir deðerleme yapsýn bi zahmet.
Bu þirketle ilgili tek çekincem, Allah saðlýklý ömürler versin ama; Emmi sonrasý dýr..
Al-sat tut deðildir.
Bilanço açýklandýðýnda karþýlaþtýracak beklenti fiyatlarý nedir?
Yer Ýmleri