6 Aylýk: 2.494.660.000 TL
Önceki: 631.118.000 TL
Hayýrlý olsun...
6 Aylýk: 2.494.660.000 TL
Önceki: 631.118.000 TL
Hayýrlý olsun...
Azami tasarruf milli þiarýmýz olmalýdýr.
M.Kamâl ATATÜRK
Hayýrlý olsun. Bilançoda iyileþme bu çeyrekte de devam etmiþ. 6 ayda 1 milyar TLden fazla net faaliyet karý elde etmiþ. Daha önce kara delik olacak diye korktuðumuz Aytemiz kar patlamasý yapmýþ. Bu karýn ne kadarý stok karý belli deðil. Gelecek çeyrekelerde stok karý olup olmamasýna baðlý olarak Aytemizin karý oynaklýk gösterebilir. Elektrik segmenti beklendiði üzere çok iyi. Bunu zaten GWÝND bilançosunda görmüþtük. Emmi 30 Haziran itibarýyla yaklaþýk 50 milyon USD bozdurup KKMye geçmiþ görünüyor. Yýl sonunda kur farký ile birlikte sermayenin 2 katý kar açýklmasý çok yüksek olasýlýk. Bakalým nasýl fiyatlanacak. Beklemeye, uzun vadeli beklemeye devam...
Þu an kasada ne kadar döviz var?
Boyabat ve A... Barajýna durum nedir
Amerika vb yerlerdeki kýymetler deðeri nedir
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.
21 Temmuzda 3,5 tl'den almýþtým. 1 ayda %42 kazanç. Mükemmel getiri. Takiplik kadar almýþtým. Hata etmiþim.
Anlayamadýðým bir durum var. 2005'te özelleþtirmeden aldýklarý Hilton arazisini o dönem 255,5 milyon dolara almýþlar. Herhalde bu arazinin dolar bazýnda deðeri artmýþtýr. Dohol'ün piyasa deðeri 717,3 milyon dolar. Burada bir tuhaflýk var. Bu araziyi satsalar Dohol'ün yarýsý eder. (Tahmini olarak deðer biçtim. Belki daha fazladýr. ) Diðer firmalarý, gayrimenkulleri 350 milyon dolar mý? Sadece galata wind 350 milyon dolar. Trump towers, Ditaþ, Çelik halat, Aytemiz, Karel v.s. Kasada da yüksek oranda nakiti var deniyor. Sadece bu sene 277 milyon dolar kar bekleniyor.
Yanlýþ mý deðerlendiriyorum.? Bu iþte bir tuhaflýk yok mu? Bu konuda bilgisi olanlar durumu aydýnlatabilir mi?
Ya bunlar batýk olsa gene zarar edilmez. Ben amatörüm arkadaþlar. Yanýlýyor olabilirim. Bilenler bu durumu açýklayabilir mi?
Mipaz pendikte binlerce dönüm arazin sahibi. pendik arazisi imar iþi hallolsun sadece o arazi þu anki dohol fiyatýna eþittir bence. Diðer tüm varlýklar da bedava. hele avrupada yerleþik D ÝNVEST HOLDÝNG þirketinin mali degeri 1milyar eurnun istündedir. çünkü bu þirketin ödenmiþ sermayesi 317milyon eurdur.
Günaydýn,
Hiltonu emmi kendi adýna aldý. DOHOLün orada bir payý yok. Ama Milpa üzerinden Pendik Ýlçesi, Kurtdoðmuþ Köyü’nde bulunan yaklaþýk 2 bin dönümlük arazisi vardýr. Ömerli Arazisinin satýþý için görüþmeler olduðu aþaðýdaki kap açýklamasýyla resmi olarak duyuruldu.
10.08.2022 12:56:03
Haber ve Söylentilere Ýliþkin Açýklama
Þirketimiz Yönetim Kurulu; 18.07.2022 tarihli ve 2022/14 sayýlý toplantýsýnda, özetle;
Þirketimizin aktifine kayýtlý Ýstanbul Ýli Pendik Ýlçesindeki "Ömerli Arazisi"nin satýþ ve devrine yönelik görüþmeler kapsamýnda akdedilen kesin ve baðlayýcý nitelikte herhangi bir sözleþmenin mevcut olmadýðý; bu kapsamda konuya iliþkin olarak yapýlabilecek bir özel durum açýklamasýnýn piyasa katýlýmcýlarýnýn farklý yorum ve deðerlendirmelere ulaþmasýna imkân verebilecek nitelikte olduðu ve mevcut koþullar ile yapýlacak bir özel durum açýklamasýnýn Þirketimizin meþru çýkarlarýna zarar verebileceði dikkate alýnarak; Þirketimizin meþru çýkarlarýnýn korunmasý amacýyla ve erteleme süresince bu bilgilerin gizliliðinin korunmasý için gerekli tüm tedbirler alýnmak suretiyle; Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-15.1 sayýlý ‘Özel Durumlar Tebliði'nin ("Teblið") 6 ncý maddesi ile ‘Özel Durumlar Rehberi'nin ("Rehber") konuya iliþkin hükümleri kapsamýnda; söz konusu içsel bilginin kamuya açýklanmasýnýn ertelenmesine karar vermiþtir.
Konuyla ilgili olarak bazý basýn-yayýn organlarýnda mezkûr arazinin satýþ ve devrine iliþkin haberlere yer verildiði görülmüþ olup söz konusu haber veya söylentilerin, yukarýda Þirketimiz Yönetim Kurulu Kararýyla ertelenen bilgilere iliþkin olmasý nedeniyle; Teblið'in 9 uncu maddesinin 2 nci fýkrasý uyarýnca aþaðýdaki açýklamanýn yapýlmasýnda fayda mülahaza edilmiþtir:
Þirketimiz aktifine kayýtlý Ýstanbul Ýli Pendik Ýlçesindeki "Ömerli Arazisi"nin satýþ ve devrine yönelik olarak görüþmeler bulunmakta olup mevcut durumda satýþ ve devre iliþkin akdedilmiþ kesin ve baðlayýcý nitelikte bir sözleþme bulunmamaktadýr. Sonraki dönemlerde gerçekleþtirilecek görüþmeler ve yapýlacak deðerlendirmelere göre kamuya açýklanmasý gereken hususlarda, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-15.1 sayýlý ‘Özel Durumlar Tebliði' ("Teblið") hükümleri kapsamýnda ayrýca açýklama yapýlacaktýr.
Kamuoyuna saygýyla duyurulur.
Üzüldüm þimdi. O Hilton arazisi Dohol'ün varlýðý sanýyordum. Teþekkürler bilgilendirme için Sayýn Ýgnorant. Henüz takiplik kadar almýþtým. Bir süre daha takipte kalalým. Hilton arazisi altýn idi. Demek Aydýn Doðan onu kýyamamýþ.
Þ[B][U]irketimiz aktifine kayýtlý Ýstanbul Ýli Pendik Ýlçesindeki "Ömerli Arazisi"nin satýþ ve devrine yönelik olarak görüþmeler bulunmakta olup mevcut durumda satýþ ve devre iliþkin akdedilmiþ kesin ve baðlayýcý nitelikte bir sözleþme bulunmamaktadýr.
Çok geçmiþþ yýllarda da satýþ söylentileri olurdu ama hep havada kalýrdý.
Bu sefer görüþmeler var. Bu bilgiyi atlamýþým. Sn.ignorant teþekkürler.
Bu bölgede 1 dönümü için kaç lira deðer biçiyorlar bilginiz var mý?
Belki de bu kadar baský bu yüzdendir.
Temel olarak 2019 yýlý öncesine göre þuan çok güclü durumda.
Emme emminin tahtasý sonuçta.......!! Ýnsan yine de tedirgin oluyor!!!!
Biraz daha sarý ýþýkta bekleyelim bakalým.
Yoðurdu üflüyorum, emmim çok güzel öðretti!!!!!
Yer Ýmleri