ihaleyi bekleyelim bilançoyu bekleyelim çok yaðmur bekleyelim milpanýn arazisine imar bekleyelim bu kadar bekledik bi bu kadar daha bekleyelim
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ihaleyi bekleyelim bilançoyu bekleyelim çok yaðmur bekleyelim milpanýn arazisine imar bekleyelim bu kadar bekledik bi bu kadar daha bekleyelim
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haberi yapanlar bizim kadar caný yanmadýðý için, ayrýntýyý bilmiyor. Doðan online hepsiburada diyince Aydýn emmi, Doðan holding, millipiyangoyu alacak demiþler. Þirket kapta düzeltme yaptý.
Venus_V3_5070 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
Ne yapalým? Satýp gidelim mi.
Enkötü zamanýnda yaklasýk 9yýl beklemiþim, iþler düzelmeye baþlamýþ, Nakit paraya ihtiyacým yok.
Defter deðeri 2.5,kasada nakit 600mn dolar olan þirket,
Borcu harcý olmayan, kredi ile iþlem yapmayan, acil para lazým olmayan ben, bekleyeceðim.
Venus_V3_5070 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
22 aydýr bekliyorum.. elime ne geçti kuru bi temettüden baþka?
Günaydýn,
benim 9 yýl civarý,aðýrlýklý olarak 2013 sonrasý toplamaya baþladým,dohol-dyhol birleþmesinden sonra.
Yýllar sonra Ýlk kez temettü verdi,hemde az bir rakam deðil.
Düzenli temettü veren þirketler,yabancýnýn en sevdikleri.
Yabancý ilgiside hisseyi olmasý gereken yere yavaþ yavaþ götürür...
günAydýn.. o dolarlarý böyle pipetle emer gibi yavaþ yavaþ emecek.. yedirmeyecek sana varyemez emmi..
Yer Ýmleri