20 Eylül Cuma 11:11 DOÐAN HOLDÝNG: D YATIRIM BANKASININ BAÞLANGIÇ SERMAYESÝNÝN 150 MN TL OLMASI PLANLANIYOR
20 Eylül Cuma 11:10 DOÐAN HOLDÝNG: YATIRIM BANKASI KURULUÞU ÝÇÝN BDDK'YA BAÞVURULDU
20 Eylül Cuma 11:11 DOÐAN HOLDÝNG: D YATIRIM BANKASININ BAÞLANGIÇ SERMAYESÝNÝN 150 MN TL OLMASI PLANLANIYOR
20 Eylül Cuma 11:10 DOÐAN HOLDÝNG: YATIRIM BANKASI KURULUÞU ÝÇÝN BDDK'YA BAÞVURULDU
Vallahi ben biliyordum, size demiþtim. Emmi bizi seviyor.
Banka paradýr,itibardýr, iyidir. [emoji2]
Venus_V3_5070 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
Yatýrým bankasý nedir, ne iþ yapar. bizde yatýracakmýyýz, ne yatýracaðýz?
Venus_V3_5070 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
Emmi 150 milyona banka kuracak. Topu topu 30 milyon Usd. Benim beklediðim alým haberi bu deðil. Bekkemeye devam
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye'de yatýrým bankalarý sermayesi mevduat bankasý kurmaya yetmeyen ancak grup þirketlerini fonlamak için kolay finansman bulmak isteyen kurumlar için bir model.
Þuan bireysel olarak aktifbank örneði var.
Aktif gibi bono, tahvil satabilir yada sadece kendi þirketlerini fonlama yapabilir.
sayýn kartaca : bergamalýmýsýnýz ? ya da nerden aldýnýz araziyi, bende ilgileniyorum da bi bergamalý olarak merak ettim. iyi günler dilerim
Yer Ýmleri