Benim yüzümden...
https://www.youtube.com/watch?v=isTnneFfNtY
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
endexin her yükseliþinde bize satýþ geliyor yani mal teslim töreni yapýyor. Firmadan daha hic bir haber akýþý olmadýðý için yatýrým amaçlý aþaðýya süzülme devam edecek gibi. peki nerde durur. bi haber geldiðinde. yada geri alim oldugunda. yada bilmem baska bi þey bulamadim. belkide bugün trump doðana bir selam iletiver dese
LYA-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Citi de 2.5 milyon satýp kaçmýþ görnüyor. Þu yabancýlarý biri tokatlasýn arkadaþlar..
04 kasim-13 kasim takasina gore ; emeklilik yatirim fon +8mio lot , philip capital +2 mio lot.... oyak yatirim -2.3 mio lot , teb -2.1 mio lot , citi -1.9 mio lot , yapi kredi -1.7 mio ...ozellikle deutsche baktim her iki tarihte de 245 mio lot gorunuyor...248 249 mio seviyelerindeydi,demek ki 4 kasim oncesi globale transfere yapip sonrasinda satisi oradan yapmis (?) Beni tedirgin eden husus yaklasik 7-8 mio lotluk yabanci satisi ile 12 13 kademe geri geliyorsak, daha yuksek miktarli satislarda hisseyi fena yapabilirler..soru su ; bunu isterler mi? Neden yapsinlar?
5 gün arka arkaya düþtü. belki yarýn güneþ tekrar doðar.
LYA-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana özelden mesaj atan arkadaþlar, ben de sizlere övgüleriniz için teþekkür ederim.Doðan tahminlerimiz yüzde yüz tuttu.Bir de GSD eklenince keyiflerimiz gayet iyi.Ancak,artýk yaþlandým.Tek tek sizlere yanýt vermek beni fazlasýyla yordu.Artýk özel mesajlara yanýt vermeyeceðim.Kusura bakmayýn.Son söz olarak oradan buraya atlamadan Doðan da durun.Zaten yýl sonu tahminim 600-650 milyon olacak gibi.Tabi ki temel analize göre tahmin ediyorum.Daha önceki tahminlerim tuttu.Ama bundan sonra tutar mý bilemiyorum.Yeni yýldan sonra zaman zaman yorumlarda bulunacaðým.Ancak;dediðim gibi lütfen artýk özel mesaj atmayýnýz...
Yer Ýmleri