hadi bakalým 2 olsun benim olsun
Gesendet von meinem LYA-L29 mit Tapatalk
yýllarýn emmicisisiniz bi 2 ye getiremediniz hala..
Ben satýnca gidiyor, sizlerin hatýrýna az biþey daha vereyim bari[emoji2]
Venus_V3_5070 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
Buna da þükür.
Gecen hafta 77 bu hafta 97
2 ler haftaya insallah.
Kap a haber düþmüþ 18 13 te:
“Þirketimiz'in sermayesinde %99,99 oranýnda paya sahip olacaðý "D Yatýrým Bankasý Anonim Þirketi"nin, 150.000.000 Türk Lirasý baþlangýç sermayesi ile kuruluþuna izin alýnmak üzere Bankacýlýk Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na baþvuruda bulunulduðu, 20.09.2019 tarihli Özel Durum Açýklamamýz ile daha önce kamuya duyurulmuþtu.
Bu defa Þirketimiz'in 06.12.2019 tarih ve 2019-34 sayýlý Yönetim Kurulu Kararý ile D Yatýrým Bankasý Anonim Þirketi'nin baþlangýç sermayesi 200.000.000 Türk Lirasý'na revize edilmekte olup, Þirketimiz D Yatýrým Bankasý Anonim Þirketi'nde kurucu ortak sýfatý ile 199.998.180 Türk Lirasý tutarýnda sermaye payýna sahip olacaktýr.“
Anlaþýlan emmiye 150 az 200 yap sermayeyi demiþler. Bu iyi haber. Hele izni yarýn sayýn cumhurbaþkaný ilan ederse galada süper olur. Bu gala baþka gala[emoji847]
MAR-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kasadaki parayla 70-80milyon dolara 5-6tane 5yýldýz otel alabilir, borçsuz.
Bacasýz sanayi, para basýyorlar...
Venus_V3_5070 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
Yer Ýmleri