De sonra öyle kastetmediðini söyle.
Kokteylden ne bekliyordunuz?
Ne açýklanacaktý da açýklanmadý?
Venus_V3_5070 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
Erdoðan ýn konuþmasýndan:
"Kendisinin 15 Temmuz darbe giriþimindeki ilkeli ve saðlam duruþunun altýný da özellikle burada çizmek istiyorum. Doðan Grubu medyadan çekilmiþ olsa da kendisinin diðer alanlardaki çalýþmalarý ve yatýrýmlarýyla bu güçlü demokratik duruþu desteklemeyi sürdüreceðine inanýyorum."
"Ülkesine güvenerek, milletinin potansiyeline inanarak ileriye doðru bir adam atan herkesle birlikte yol yürümeye, destek vermeye, imkana saðlamaya hazýrýz"
Erdoðan ýn yukardaki cümlesi çok önemli:
Erdoðan talimatý verdi, kamuoyuna: Ýmkan verin, destek olun, köstek olmayýn...
Erdoðan'a birçok yeni yeni rakip oluþtuðu bu günlerde ve yarýnlarda destek lazým, destek sermayeder lazým..
Ben bu þekilde düþünüyorum...Buna göre planlarýmý yapýyorum...
Erdoðan ve AKP nin destek aradýðý, desteðe ihtiyaç duyduðu günlerdeyiz... Uzun zamandýr ilk defa bu kadar yeni rakip geliyor ve ilk defa bu kadar oy kaybý sözkonusu...
Destek bulmak için sermayedarlara köstek olmak yerine, destek olunmalý ve önü açýlmalýdýr.... Bu kadar basit...
Þahsen ben, Doðan Holdingi az Mipaz ý daha çok taþýyorum, bütçeme göre... Zaten benzer paylaþýmlarýmý Mipaz topiðinde de yaptým....
17 yýldýr ilim ilim inletilen bir Holdinge, hem Cumhurbaþkaný, hem iktidar partisi baþkaný olan el uzatýyor... Kutlamalarýna katýlýyor ve övgü dolu cümleler kullanýp, size köstek deðil destek olacaðýz diyor...
Bu hem kamuoyuna hem elinde yetki olan bürokratlara, belediyelere açýk mesajdýr...
asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Son düzenleme : temel analiz 1; 08-12-2019 saat: 21:38.
gram altýn bazýndaki grafiktede buzlar erdi.. ýlýk ýlýk akiyeah..
![]()
Son düzenleme : Seavoice; 08-12-2019 saat: 22:02.
Yer Ýmleri