Alýntý Originally Posted by kçkytrmcý Yazýyý Oku
Anlama ve idrak sorunu olduðunu düþünüyorum.
Destek ve yardim þart...

Ortada bir haber bir duyum var. Bu paylasilmayacak da ne olacak.herkes bilsin.ne var bunda
Bunu yazana saldýrmak. ''Atlamak" gibi tabirlerle yakýþýksýz ifadelerle aþaðýlamak.
"Yalancý yanýltýcý yanci"gibi tabirlerle suçlamak 60 yaþ üstü deðil 15 yaþ hezeyan ý diye düþünmeye baþladým artýk.

SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumun amacý bu zaten, biyerde haber çýktýysa burda paylasýp hepimizin haberdar olmasý. Ben Twitter kullanmýyorum, sizler yazmasanýz haberim olmaz. Haber sitesinde birþey çýktýysa elbette paylaþýlacak. Bu haber üzerine kiþisel yorumlarýný yazanda olacak elbette. Habere yalanlama geldiðinde bunuda paylaþacaðýz, bunu neresi komik ve saçma ben anlayamadým.
Teknik analize inanýrsýn inanmazsýn, teknik analizcide diyorki bu kagýt ucuz, ben bunu savunuyorum. Kaðýt fiyatý yukarý doðru düz bir eðimle gitmiyorki düzeltme yapa yapa gidiyor. Teknikçide bunu yakalamaya ugrasýyor.
Egeen haberi neden saçma, asparagas diye düþünüldü? Yöneticiler kendisi dedi otomotiv yan sanayi arastýrýyoruz diye, ben görüþtüklerini düþünüyorum, parasal konularda belki anlasamadýlar.
Gereksiz kalp kýrmaya hiç gerek yok.

Venus_V3_5070 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.