bir yorumun baþarýsý, içindeki ahlakýdýr, ayný zamanda "Seavoice" beyfendi, bende bu düþünceyi oluþturmuþtur. gerisi de doðru olabilir ama, ahlak da olursa .![]()
bir yorumun baþarýsý, içindeki ahlakýdýr, ayný zamanda "Seavoice" beyfendi, bende bu düþünceyi oluþturmuþtur. gerisi de doðru olabilir ama, ahlak da olursa .![]()
syn seavoice toto en güvenilir kaynaktýr bu yaklaþýmýnýzý kýnýyorum. ayrýca analiz konusuna gelirsek ama temel ama teknik ama ikisi birden þu dolarýn akýbetine bakýlmalý derim. bu dolar yukarý ivmelenirse hepimiz aþaðý doðru ivmeleniriz hiç boþuna kasadaki dolara güvenmeyin derim. kaynak totom. birde emmiye güvenmeyin. kaynak tarih. not: tekerrür eder.
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seni teknikçilikten sýfýr vermiþtim.Ama anlama açýsýndan - 10 veriyorumVallahi be hayatým boyunca toto oynamadým.Ama senin her halde bir uzmanlýk konun.E, NE DE OLSA TEKNÝKÇÝSÝN.Bu iþlerden anlarsýn.Sen þimdi kaçmayý býrak , iddialý (!) olduðun teknikten örnek ver de nasiplenelim (!).Takipteyim,ona göre...
2 sene önce grafiklerimi buraya koydum ve hisse hakkýnda uv tarihsel bir fiyat hareketi beklediðimi ifade ettim zaten? o zaman sen burada yoktun ki? kasada dolarda yoktu.. hisse 70 krþlarda idi.. "bu holding batýk kayyum atansýn bu þahýs aydýnýn adamý grafikle bize 70 krþtan hisse kakalýyor" diye yýrtýnan senin ters ikizin vardý hatta burada.. sen þimdi git o zihniyeti bul ona babalan.. senin o zihniyete sarman lazým bana deðil.. diyeceðim ama kasada dolar olmayýnca sende onunla fikirdaþ olurdun muhtemelen?
DOHOL günlük
killzone shadow fall wallpaper
Hem Temel Analiz Hem Teknik analiz yani ikisi birden þart.Bende 1989 yýlýndan bu güne Borsadayým.Teknik analizi elimden geldiðince kullanýyorum.Ama kesinlikle temel analizde þart.Fakat iþin baþka bir boyutu var Günlük kazanacaðým diyen kaybeder.Bunu tecrübe olarak yaþadým.10 yýl önce günde 1-2 trilyon o zamanki para ile iþlem yapýyordum.Sonuç.? Sýfýr.ama 5 yýldýr artýk bu iþi yatýrým olarak görüyorum.evet alým yaptýðým hisseyi tutuyorum ama teknik olarak yorulduðu yerleri gördüðümde satýp aþaðýlardan alarak o hissede hisse sayýsýný artýrýp kazanmaya çalýþýyorum.DOHOL 1,5 yýl oldu aldým 1 tl civarý.Bu arada 11 defa satýp almýþým.Þimdide 1,98 tl fiyattan sattým ve 1,79-1,84 aralýðýndan yerine koydum.Sayýn Seavoice de Ebcim de kendi bakýþ açýlarýndan haklý.Kesinlikle panik yapmadan inandýðýn hissede bekleyeceksin.ama teknik olarak hisse yorulmuþsa satýp dönüþe baþladýðýna kanaat getirdiðin yerden alacaksýn.Tabiki herkesin fikrine saygým var ama benim görüþümde bu.Saðlýcakla kalýnýz.
Yer Ýmleri