Stoploss u 0,49 olanlar varken iþi zor görünüyor 😂😂
Stoploss u 0,49 olanlar varken iþi zor görünüyor 😂😂
Býrakýn kuruþlarda stoplossu hisselerine takasbanktan bloke
koyduranlar dahi vardýr.
Vizyonsuz spek, emmi, egemen güç nasýl sýfatlandýrýlýyorsan
artýk; projeksiyonunu bunlarý da dikkate alýp yap lütfen.
Malum zaman en büyük sermaye ve günümüzde hayatta kalmak sürekli dikkat gerektiren, zor, zahmetli koþullara
bütünüyle uyarlanarak mümkün hale geldi maalesef.
Azami tasarruf milli þiarýmýz olmalýdýr.
M.Kamâl ATATÜRK
Geçen sefer bir kaç soru sordum. çok gereksiz tip dolu dohol forumu, herhangi bir cevap veren çýkmadý, üstüne soru sormuþlar, sanki çok anlýyorlar. söylediðim fiyattan aldým, kapanýþta. hissenin pd/dd deðeri gerçekçi mi?
boþ tipler cevap yazmasýn.
Emeklilik fonlarýnýn alýmý, pahalý yerden yabancý için satýþ fýrsatý mýdýr? yoksa hissede bir savaþ mý anlamýna gelir?
Þaka gibi ama emeklilik fonlarý son 3 gündür iþi abartmýþ gibi. alýyor yani. bir istisna var. 1.62de halk 4 milyon mal çýkýyor. orda bir savaþ baþlýyor sanki.
ben bunun benzerini temettü öncesi kardemirde görmüþtüm, 1 kademede al sat yapanlar vardý, bir savaþa baþladýlar, terste býrakýp bir kademe düþürerek kendi kademesinde al sat yaptýrmaya çalýþýyorlardý. sonra bunlar ittifaka falan gittiler. her þey 1 kademedeki al sat içindi. 2.36-2.37 yerine 2.35-2.36 kademesine dönüþtürmek.
doholde, bu biraz daha, kademeden ziyade, bant gibi oldu ve çok deðiþken çünkü endeks de saçmalýyor, maliyetleri de çok deðiþken, krizin dibinden sonrasý ayrý, öncesi ayrý, halkýn 1.62 satýþýndan sonrasý ayrý.
Bu sorduðun soruya 1.46 yi nasýl tespit ettin diye soru sorarak cevap verdim. tutmus gereksiz tip demiþsin hakkýmda.
Bak sana gereksiz tiplere bir örnek vereyim.
Biraz parasý vardýr. Borsada yatýrým yapmak ister. yatýrým yapmak istediði bir þirketi gözüne kestirir. 1.46 gibi spesifik bir alim rakami tespit eder altýna aliciyim der ama o þirketin hangi sektörlerde çalýþtýðýný dahi bilmez.
Hadi diyelim bilmemek sorun deðil öðrenilir.
Bre mübarek yatýrým yapacagin þirketin ne is yaptýðini bilmeden 1.46 yi nasil neye göre tespit ettin. Bre mübarek yatýrým yapacagin þirketin ne iþ yaptigini forumlardan mi ogreni0 yatýrým yapacaksýn.
La havle gelmiþ foruma gereksiz tip dolu burasý diyor bir de.
MI MAX 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese iyi akþamlar. Formu iki gündür okuyorum. Dün biraz alim yaptým bir nevi risk aldým. Dohol almadan önce uzun zamandýr araþtýrma yaptým. Alim yapmamýn asýl sebebi ne F/K sý, ne finansallari ne pd/dd ne de döviz fazlalýðý. Bunlar temel konular orta ve uzun vadede kazanç saðlayabilen deðerlerdir. Teknik olarak ( haný diyorlar ya iki çizgi) grafiðine bakarak aldým. Saatlik te ve günlükte sýkýþma var. Ben bugün bir tarafa kýrar diye bekledim ama yine iki çizgi arasýnda git gel yaptý. Pazartesi d*****n kuyruðu kopar . Artýk tutamazlar ne tarafa kýrar bilemem. Ama ben risk aldým. Stop belli. Herkese bol kazançlar dilerim.
SM-A205F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri