ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Kendi malýný kendine satan bir holding. Bari pahalýya satsaydý. Bunu baskýlayan haber bu deðil kesinlikle.
VOG-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kýþ aylarýnda endeks 120 civarýnda gezinirken dohol de 2 civarýndaydý. Pandemi dönemi ve sonrasýnda dohol 1.2 den 2 seviyesine gelirken endeksin 82 den beri yükselmesinden daha hýzlý geldi. Mayýs ayýndan beri yerimizde sayýyoruz. Endeks 100 den 115 e geldi. 120 ye gelene kadar dohol de bu cari seviyelerde bekleyecek gibi geliyor bana göre. Yani uçacak kaçacak bir durum yok. Sonuçta endeks 30 kaðýdý. Yaþayýp göreceðiz ama inþallah en kýsa sürede yukarýya hareketlenir.
FIG-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Henüz birþey almadým,full nakit bekliyorum.
80_115 yükseliþini de korkudan sadece seyrettim.Bir süre daha beklerim herhalde,geliþmeleri görelim.
CPH1909 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
hiçbir olumlu habere tepki vermiyor kasa aðzýna kadar dolar dolu þirketleri birleþtirip masraflarý azaltýyor DMÇ yi sattý 300 milyona yakýn kar yazacak kur farký gelirleri cabasý banka kurdu ruhsatý bile bir sürü para bodrumdaki otelde Hilton’la ortaklýk kurdu Aytemiz marka deðeri 43 milyon USD ile onlarca basamak yükselerek ilk 100 e girmiþ sýrada büyük ihtimal gayrimenkul yatýrým ortaklýðý var birkaç þirketinide burada birleþtirecek ve hissede týk yok sanýrým tam patlayacak ama ne zaman
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alýmlarla baþlamasý bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açýlýþ fark deðerine iliþkin medyan
tahmin +475 puan, ortalama tahmin ise +457 puan oldu.
Foreks'in 34 aracý kurum analisti ile yaptýðý ankette, en yüksek
beklenti +1430 puan olurken, en düþük beklenti -515 puan olarak
gerçekleþti.
Ankete katýlan 34 analistin 32'si pozitif, 2'si negatif açýlýþ
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dünü 1579,16 puan artýþla 115190,05 puandan
tamamlamýþtý.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafýndan günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açýlýþ anketine katýlmak isteyen yatýrým
uzmanlarý [email protected] adresine baþvuru maili
gönderebilir.
Foreks Haber Merkezi ( [email protected] )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(23/06/2020 - 09:20:28)
Gönderim Tarihi 23.06.2020 09:25:40
Özel Durum Açýklamasý
Özet Bilgi
Yatýrým Bankasý'nýn Kuruluþunun Tescil edilmesi
Þirketimiz'in sermayesinde %99,99 oranýnda paya sahip olduðu D Yatýrým Bankasý A.Þ.'nin 200.000.000,-Türk Lirasý baþlangýç sermayesi ile kuruluþu Ýstanbul Ticaret Sicili'ne 22.06.2020 tarihinde tescil olmuþtur. 200.000.000,-Türk Lirasý baþlangýç sermayesinin Þirketimiz payýna düþen kýsmý tam ve nakden ödenmiþtir. D Yatýrým Bankasý A.Þ.'nin faaliyete geçme ve faaliyet izin süreçleri ise halen devam etmekte olup, bu konuda bir geliþme olduðu takdirde ayrýca kamuya açýklama yapýlacaktýr.
Hatýrlanacaðý üzere; D Yatýrým Bankasý A.Þ.'nin kuruluþuna Bankacýlýk Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun 19.03.2020 tarih ve 8953 sayýlý Kararý ile onay verilmiþ, söz konusu onay Resmi Gazete'nin 20.03.2020 tarih ve 31704 sayýlý nüshasýnda yayýmlanmýþtýr.
Yer Ýmleri