Þu ara bundan bir bok olmaz deyip millet satsýn diye kaðýtda baský kurardým.
Þu ara bundan bir bok olmaz deyip millet satsýn diye kaðýtda baský kurardým.
Ha ben speðin bilanço ile kaðýdý yüksekten satýp çýkacaðýna da inanmýyorum o baþka,daha bu kaðýdýn çok ama çok yolu var,daha yeni baþladý.Bu ara spek hala en uygun maliyetle toplama derdinde ,kaðýt benim aklýma göre hala toplanýyor.
15 gün önce 380 milyon lotla tarihi günlük hacim rekorunu kýrarak çýkan kaðýt günün yarýsý bitmiþ hala 13 milyon lotda.Neden o kadar hacimle yükseldi neden aþaðý düþürülmüyor,acaba aþaðý basýlsa kaptýrýlýcak lotlar bilançoya kadar geri býktýrýlýp alýnamayacak diye mi düþünülüyor,takvim mi sýkýþtý))))))) Neyse borsa neticede bir oyundur,speðe karþý oynanýr genelde,benim oyun teorim böyle,aksine düþünceler de olacaktýr elbet
Neyse bunlar ayrýntý,asýl durum 14 aðustosta belli olacak,ben bilançoya göre 15 aðustosta kararýmý veririm.Bilanço iyi gelirse spek ne halt yerse yesin benim lot sayým artar ,kaðýtda kalma süremi 2025 lere kadar ertelerim))))))))
bilanço o kadar önemli deðil iyi gelmesi kaðýdýn belli seviyelerde tutunmasýný saðlýyor yatýrým bankasý milpa arazisi hepsi birer doðan holding çýkaracak olaylar ve bunlarýn hiçbiri fiyatlanmadý ben þahsen bunlardan ayrý sürpriz ses getirecek bir yatýrým bekliyorum
Bþr dakika, sizin gibi düþünmemesi umut kesilmesi mi oluyor
Dohol hikayesine inananlar için %10-15 bir anlam ifade etmez...Bu hikayede her harekete ve her duruma göre pozisyon almak gerek çünkü burasý borsa ve herþey deðiþebilir...Uzun ince bir yoldayýz...Kýsaca ulaþacaðýmýz yere çok uzaðýz...
Ytd...
Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizin düþünceleriniz nedir mesela, umudu falan boþverin, þirket hakkýnda ,bilanço hakkýnda,temel analizi konusunda fikirleriniz var mý,yazýn belki de bizim fikirlerimiz deðiþir,forumlar bunun için var.Umut ,iyimserlik, kötümserlik falan duygusal soyut kavramlar somut þeyler yazýn da belki biz yanlýþ düþünüyoruzdur yanlýþýmýzý görmüþ oluruz.
Yer Ýmleri