Benim hatýrladýðým birkaç ay önceki haber,resmilesmis...
CPH1909 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim hatýrladýðým birkaç ay önceki haber,resmilesmis...
CPH1909 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
"En son kamuya açýklanan konsolide finansal tablolarýmýza göre; iþbu ÖDA tarihi itibariyle oluþacak "iþtirak hisse satýþ karý" tutarý yaklaþýk 132 milyon TL olarak hesaplanmaktadýr. Diðer taraftan, "Kapanýþ" sonrasý Ortaklýðýmýz konsolide finansal tablolarýnda "özkaynak yöntemi ile deðerlenen yatýrýmlar" altýnda takip edilmeye baþlanacak olan Doðan Müzik Yapým ve Ticaret A.Þ ("DMC")'nin makul deðerinde de satýþ fiyatý dikkate alýnarak olumlu düzeltme yapýlmasý söz konusu olup, bu tutar da ayrýca Kar veya Zarar Tablosu'nda sunulacaktýr. Konuya iliþkin detaylý bilgiler kamuya açýklanacak finansal raporumuzda yer alacaktýr."
Yukarýdaki açýklamaya göre kar tahminini yukarý yönlü revize ediyorum. Deðer artýþýndan da 80 küsür milyon kar yazacak. Sonuç olarak emmi 700+/- faaliyet kar/zararý kadar kar açýklar.
NOT: Satýþ iþlemi 2. çeyrekte duyurulmuþtu. Bilançoya 2. çeyrekte yansýyacaðný varsayýyorum.
Rüyamda 450 milyon kär açýkladý. Dedim gene çaldý ibineler
VOG-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.borsagundem.com/haber/bo...orkusu/1507522
Seavoice un kobralar mý bunlar?
PDDD 3-4 artýk normal olmaya baþladý bizim hissenin gözü hala toprakta
Sanýrým bu gün de 2.15 kapatacak.
Bugün durum kötü gibi görünüyor. Umarým iyi günlerde salaða yatan hissemiz bugünde ters hareket yapar
VOG-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri