Olumlu kapattý. Gene bir terslik yaptý ama. Uzun vadede çok güzel olacaðýna inandýðým için hep buralardayým
VOG-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olumlu kapattý. Gene bir terslik yaptý ama. Uzun vadede çok güzel olacaðýna inandýðým için hep buralardayým
Arkadaþlar malum kaðýt hakkýnda bilanço gününe kadar yazmama kararým var,o yüzden sadece iyi haftasonlarý diliyorum,14 aðustosa biþi kalmadý))))))))
Endeks’den 2 sýfýr atýlýyor ve Cuma günü 119.200’den kapanan endeks, yarýn güne 1192 puandan baþlýyor olacak.
1997’de olumlu etkisi olmuþ, umarým tekrar eder)
Herkese bol kazançlar..
Al-sat tut deðildir.
Bu piyasada eksi gidiyor kutluyorum dökme çabasý boþa çýkmýyor...sanýrým KY pek kalmadý bu kaðýtta
Kimse yok mu biþi yazacak yahu![]()
Yavaþ yavaþ dobur hisseleri satýlýyor. Bence olumlu bir karar. Ama hangi salaðýn bu fiyatlardan dobur hissesini aldýðýnýda pek anlamadým. Ilginç olan ,%42 si daha kaldý hissenin. Bu fiyatlardan hepsini satabilse 150 milyon TL kadar gelir elde edebilecek. Iyi para, olumlu fakat hisse daha baský altýnda. Ama her an patalayabilecek kapasitesi var her iki yönede umarým benim istediðim yönde olur. Þu Aytemizide bi okutsa önümüz tamamen açýlacak.
herhalde doburu satmaya karar verdi hepsini satarsa burdanda güzel bir kar yazar artýk zincirlerini kýrmasý lazým
Yer Ýmleri