Ha seavoice i ayrý tutuyorum o gaza gelecek adama benzemiyor,ama bu tarz mecralarda yazýlanlara bakarak kendi akýl süzgecinden geçirmeden kaðýt al sat yapan yapmaya niyetli olan falan varsa tez elden borsayý býraksýn.
Bak seavoice adým gibi emindim son mesajý yazacaðýna))))))) Kendi kendime akýl süzgeci falan diye ekleyeyim yanlýþ anlaþýlmasýn dedim.Sonra seavoice akýllý bir kardeþimizdir daha evvel yazdýk bunlarý ,önce kendi akýl süzgecin falan dedik ,hatýrlar herhalde dedik.Seavoice kardeþim ben 20 yýldýr borsadayým,batmadýðýmýza göre hala oyuncu olduðumuza göre vardýr kendimize göre yöntemlerimiz sen beni düþünme,sýkýntý olmaz.Ama son mesajýna üzüldüm sen yazdýklarýndan daha fazlasýsýn veya olmalýsýn.Ha buralarda (haþa kendimi kastetmiyorum,bilgelik bana çok uzak ),akýl dolu paylaþýmlar yapan bilge forumdaþlarýmýz var aman onlarýn yazdýklarýný çok dikkatli oku,naçizane tavsiyem haddim olmayarak tabi.
2 yýl önce iþyatdaydým.Kalvin diye bir arkadaþ gelmiþti.Her gün grafik koyuyor þurayý kýrarsa þu bu bir sürü þey yazýyor.Yahu bu bir fon her gün spk dan fonun deðerini öðreniyorsun içinde eurobond altýn öst falan var deðeri bunlara baðlý.Olayýn grafikle ne alakasý var dedim dinletemedim.Teknikçi olunca tabi baþka bir dünyanýn adamý olunuyor ,deðiþik bir gözlükle bakýyorlar her þeye.
Yer Ýmleri