Artan

34,10 10 18:10
12,00 9.99 18:10
6.742,50 9.99 18:10
36,58 9.98 18:10
18,32 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

477,00 -10 18:10
7,92 -10 18:10
95,40 -10 18:10
31,90 -9.99 18:10
30,48 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.610.120.553,75 18:10
15.395.772.063,75 18:10
12.839.122.521,65 18:10
11.391.294.342,66 18:10
10.987.845.810,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7371 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: DOHOL - Doðan Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by Seavoice Yazýyý Oku
    ya sende þimdi kendi 14 aðustos hezimetini, bizim hortumumuza çatarak örtbas ediyorsun ama ha.. bilanço kötü gelecek diyeni ben görmedim zaten.. hayýr yani senin söylemin öyle bir heyecan yarattýki hepimizde, ulan dedik bakalým þu 14 aðustosa ne olacak acaba falan diye.. gaza getirdin bizi þimdide kývýrýyosun abi.. uçacak kaçacak dedin hopladýn zýpladýn hesabýný emmiye sor diyosun.. ben anlamam abi emmi 14 aðustosa randevu vermedi sen verdin hesabýný sana soracam tabi..
    Yahu borsada uçacak kaçacak diyenin peþine takýlýp kaðýt alacak adama benzemiyorsun ama gene de benden sana tavsiye deðil ben baban bile sana þu kaðýt uçacak dese inanma kendin deðerlendir kendi aklýnla kaðýt al sat.Önce kap oku ondan sonra buraya hortum falan yaz ,yazdýðýn þey resmen hadi yalan demeyeyim de yanlýþ bilgi ya bilgisizsin bilmeden yazýyorsun ya da kötü niyetli.Hesap sorma denince önce yýllardýr takip ettiðin kaðýdýn kap bilgilerini takip et ondan sonra hesap sorma iþine geliriz.

2.  Alýntý Originally Posted by hkm Yazýyý Oku
    Yahu borsada uçacak kaçacak diyenin peþine takýlýp kaðýt alacak adama benzemiyorsun ama gene de benden sana tavsiye deðil ben baban bile sana þu kaðýt uçacak dese inanma kendin deðerlendir kendi aklýnla kaðýt al sat.Önce kap oku ondan sonra buraya hortum falan yaz ,yazdýðýn þey resmen hadi yalan demeyeyim de yanlýþ bilgi ya bilgisizsin bilmeden yazýyorsun ya da kötü niyetli.Hesap sorma denince önce yýllardýr takip ettiðin kaðýdýn kap bilgilerini takip et ondan sonra hesap sorma iþine geliriz.
    Hortum anlayýþýnýz farklý galiba..
    Kapa bildirilince hortum olmaz mý ki..

Hortumu döþeyen kýlýfýný da hazýrlar.[emoji23][emoji38][emoji38][emoji38]
    Trump kulerinden baþkayýp ufaktan götürmekte emmim.huylu huyundan..........

Ancak.....Kalanlar da yeter yeðenlerine...[emoji4]

SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý Originally Posted by kçkytrmcý Yazýyý Oku
    Hortum anlayýþýnýz farklý galiba..
    Kapa bildirilince hortum olmaz mý ki..

Hortumu döþeyen kýlýfýný da hazýrlar.[emoji23][emoji38][emoji38][emoji38]
    Trump kulerinden baþkayýp ufaktan götürmekte emmim.huylu huyundan..........

Ancak.....Kalanlar da yeter yeðenlerine...[emoji4]

Sn kçkytrmcý 24 aðustostaki kap ý okudunuz mu,yapýlan tartýþmayý anladýnýz mý.Önce kapý okuyun yapýlan tartýþmayý gene okuyun anlamazsanýz konuyu o zaman anlamadým diye yazýn ben size bir özet geçerim konu hakkýnda.Þimdi cidden açýklamam uzun sürer sýkýldým artýk konudan.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Ýstanbul
    Gönderi
    4,014
     Alýntý Originally Posted by hkm Yazýyý Oku
    Sn kçkytrmcý 24 aðustostaki kap ý okudunuz mu,yapýlan tartýþmayý anladýnýz mý.Önce kapý okuyun yapýlan tartýþmayý gene okuyun anlamazsanýz konuyu o zaman anlamadým diye yazýn ben size bir özet geçerim konu hakkýnda.Þimdi cidden açýklamam uzun sürer sýkýldým artýk konudan.
    sýkýlmak yok abi ben 3 senedir açýklýyorum hiç sýkýlmadým valla.. özetle nedir kaptaki mevzu usta?

Alýntý Originally Posted by Seavoice Yazýyý Oku
    sýkýlmak yok abi ben 3 senedir açýklýyorum hiç sýkýlmadým valla.. özetle nedir kaptaki mevzu usta?
    Onu boþver de sen cidden pazartesi sabahki aylýk kapanýþ 2.12 üstü olursa yolumuz açýk mý ne diyorsun.Bu kadar kafa patlatmýþsýn inanýyorsun bu grafiklere o da kesin.Teknik olarak bu 2.12 iþi çok mu önemli.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Ýstanbul
    Gönderi
    4,014
     Alýntý Originally Posted by hkm Yazýyý Oku
    Onu boþver de sen cidden pazartesi sabahki aylýk kapanýþ 2.12 üstü olursa yolumuz açýk mý ne diyorsun.Bu kadar kafa patlatmýþsýn inanýyorsun bu grafiklere o da kesin.Teknik olarak bu 2.12 iþi çok mu önemli.
    bak o kadar kafa falan patlatmadým.. üstü olursa gol olur dedim doðrudur.. ama ya olmazsa ne yapacaz? bu iþin garanti belgesi yok.. o çizgi yukarý geçiþ için önemli ise aþaðý geliþtede önemli demektir.. o çizgi bi nevi start-stop bana göre.. ama dediðin gibi aslýnda bu kadar gizemli bir çizgiye bende karþýyým normalde yarmýþým yani bütün bir koca holdingin kaderi bir çizgiylemi çizilir? herhalde çizilmez.. istersede çizilsin o kadarýna takmýyorum kafayý.. zaten ben onun için 3 yýl önce bu holdingle hareket zamanýný geniþ tutarak ilgilenmeye baþladým , kaderinin deðiþeceðine kasasýna dolar girmeden önce inandým.. ve ilgilenmeye baþladýðým 2017 eylülünden 6 ay sonra medya satýþý gerçekleþti.. ooohh dedim.. ne güzel doðan holding bee

7.  Alýntý Originally Posted by hkm Yazýyý Oku
    Sen mevzuyu anlamýþsýn be ustaaa.
    Kapta gösterince hortumlama olmaz mý..
    Hortum olmadýðýnýn ölçüsü kapta yayýmlanmasý mý...
    Ederi ...deðeri..önemli deðil yani...

Bu emmi koskaca yayýn holdingi göstere göstere hortumlamadý mý...

Sicili bozuk..sicili..

Can çýkmadan huy çýkmaz..[emoji23]

Ezikleyici sözlerini iade ederim.ben sizin tepkinizi anlamadým..
    Anlatýn hele bir de sizden dinleyelim.ne anladýnýz.
    Sýkýlmadýysanýz..

Son düzenleme : kçkytrmcý; 30-08-2020 saat: 09:23.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Ankara
    Gönderi
    4,006
     Alýntý Originally Posted by kçkytrmcý Yazýyý Oku
    Sen mevzuyu anlamýþsýn be ustaaa.
    Kapta gösterince hortumlama olmaz mý..
    Hortum olmadýðýnýn ölçüsü kapta yayýmlanmasý mý...
    Ederi ...deðeri..önemli deðil yani...

Bu emmi koskaca yayýn holdingi göstere göstere hortumlamadý mý...

Sicili bozuk..sicili..

Can çýkmadan huy çýkmaz..[emoji23]

Ezikleyici sözlerini iade ederim.ben sizin tepkinizi anlamadým..
    Anlatýn hele bir de sizden dinleyelim.ne anladýnýz.
    Sýkýlmadýysanýz..

Abi ,yýlýný bile unuttum 38000 lot dyhol vardý, oyak yatýrýmda hala duruyor, onu aldý 19-20000 kusur lot dohol verdi,lotlari yariya indirdi.ordan bý bastý doholu 0.50 kuruþa çekti. Oyak yatýrýmda ki maliyetim 2.14 görünüyor.daha geçenlerde 2.40 lara ciktiginda kar etmiþ görünüyordu.
    Dyhol dedinde aklýma geldi
    Sonra ben 0.50 lerden toplamaya baþladým.0.48-0.49 dan aldiklarimi iteledimde anca zararými kurtarabildim.
    Bu para kasada beklediði sürece hortum korkusu bitmez.
    2_3 saðlam þirket alsýn,rahatlariz.
    %30 emmi.%70 altin bekliyorum.

CPH1909 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •